Nye træningsmaskiner og ansigtsløft i KCL Motion

Foto: KCL Motion
SPORT:

Det 1.200 m2 store motions- og fitnesscenter i KCL har netop fået opsat helt nyt trænings-maskiner samtidig med, at der er foretaget nogle ombygninger og en make-over af fitnesscentret.

-Vi har indgået en partnerskabsaftale med det danske firma Medic Sport, der er importør af et af verdens førende producenter af træningsmaskiner - amerikanske Cybex, forklarer direktør Bent Mølgaard, KCL. 

Sidste år investerede KCL i 65 nye bikingcykler, og i år var turen så kommet til cardiomaskinerne, altså løbebånd, crosstrainere, romaskiner, motionscykler m.v. samt endvidere de mange styrketræningsmaskiner. 

-Samtidig med udskiftning af maskinerne har vi benyttet lejligheden til en mindre ombygning i centret, som giver mere plads, mere åbenhed og en bedre sammenhæng i motionscentret, fortæller afdelingsleder Kim Kjer og fortsætter. Og så har vi samtidig fået piftet det hele op med en flot dekoration. 

KCL Motions mange brugere har taget rigtig godt imod såvel indretning som det nye udstyr og maskiner, og KCL's instruktører står klar med råd og vejledning i brugen af det nye udstyr. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk