Kvalifikationsstævne for DM i Beach Handball afholdes i Roslev

Foto: TR Consult
SPORT:

Salling Beach Arena er vært for Rødbillet Beach Tour 2016, når touren afvikler et af sine 5 kvalifikationsstævner på anlægget ved Salling Hallerne søndag d. 12. juni.

I Roslev træner HRH 74 intensivt op til kvalifikationsstævnet i Beach Handball. Dansk Håndbold Forbunds årlige Beach Tour afholder henover sommeren 5 kvalifikationsstævner frem mod DM-finalestævnet i Kerteminde d. 18. juni. I Roslev er man stolte over at være vært for den årlige tour. 

Træner for Beach Handball i Roslev, Mads Wiene fortæller: ”Der er måske ikke så mange i vores lokalområde der ved det, men vi har faktisk et af de eneste anlæg i Danmark med 6 permanente baner til Beach Handball i Roslev. Anlægget blev etableret for 3 år siden under navnet Salling Beach Arena.

Vi træner hver torsdag, hvor vi har spillere på banerne i stort set alle aldersgrupper fra 10 år og opefter. Vores eget herre- og damehold stiller desuden op til kvalifikationsstævnet d. 12. juni, så vi er spændte på, hvem der ender i finalen i kampen om titlen som Danmarksmester i Beach Handball 2016.”

Mads Wiene er én af de lokale ildsjæle, der brænder for at udbrede kendskabet til sporten. Han har selv tidligere været spiller, træner, samt breddekonsulent under Dansk Håndbold Forbund. Men særligt Beach Handball har hans interesse. Derfor tog han initiativ til at få etableret et lokalt anlæg og gik til bestyrelsen for Salling Hallerne. De var heldigvis med på idéen og Salling Beach Arena blev en realitet.    

Der har været stigende interesse for Beach Handball i Danmark siden introduktionen i 1995. Sporten er især i de seneste år blevet populært i Danmark efter dansk kvindelandshold vandt en sølvmedalje ved VM i Beach Handball i 2012.

Mads Wiene håber på solskin og en masse tilskuere til kvalifikationsstævnet i Roslev d. 12. juni. Han fortæller: ”Selvom man ikke kender sporten i forvejen, kan man sagtens få sig en på opleveren. Reglerne og banen er en smule anderledes end man kender det fra traditionel håndbold. Men til gengæld er Beach Handball en både sjov og spændende sport, så jeg garanterer, at underholdningen er i orden. Vi håber derfor, at der kommer mange og hepper på de lokale spillere.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
1. april 2019, 10:00
45 danske virksomheder har siden tirsdag den 26. marts haft ekstra grund til at smile og dele highfives ud på kontoret.
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
8. april 2019, 09:00
Den 4.-6. april 2019 blev DM i Skills afholdt i Arena Næstved med 51.500 gæster.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring