E-sport i Spøttrup Motion & Sport

På billedet ses håndsværkere, repræsentanter fra Pulsen og fra Spøttrup MS, som var samlet ved
Foto: Spøttrup Motion & Sport
På billedet ses håndsværkere, repræsentanter fra Pulsen og fra Spøttrup MS, som var samlet ved "kick off" ,mødet
SPORT:

Spøttrup Motion & Sport kunne mandag den 8. juli med stor glæde fortælle, at de efter et par års forberedelse og flere ansøgninger til puljer og fonde, at der nu er en plan og økonomi til at de starter E-sport i Spøttrup Motion & Sport.

Aktiviteten skal foregå i Pulsens lokaler i Balling, hvor der skal indrettes lokaler med bl.a. ventilation og inventar, og der skal indkøbes spilleudstyr til ti aktive og en instruktør.

"Vi forventer at gå i gang efter sommerferien, og håber at være klar med lokalet og instruktører omkring 1. oktober. Skulle der være nogen der har lyst til at deltage som instruktør eller i udvalget, er i velkommen til at skrive til info@spottrupms.dk" skriver Spøttrup Motion & Sport.

Aktiviteten bliver primært for unge mellem 10 og 16 år, og de håber at få fat i en ny målgruppe af unge mennesker, som også skal opleve det at blive en del af det fællesskab der er i foreningslivet. Aktiviteten vil køre efter DGI´s retningslinjer, hvor digital dannelse, fysisk bevægelse og sundhed vil indgå i træningen.

"Vi har et budget på ca. 300.000,- og der skal herfra lyde en stor tak til Landsbypuljen i Skive Kommune, LAG Skive/Viborg og Sparvest Fonden for bevilget tilskud, så vores drøm om også at kunne tilbyde denne aktivitet bliver en realitet." forsætter Spøttrup Motion & Sport.

Spøttrup Motion & Sport har indgået partnerskab med DGI og Skive Kommune i "Bevæg dig for livet"-projektet, og med opstart af E-sport, har de nu 12 forskellige aktiviteter i foreningen, så der er rig mulighed for alle til at finde en aktivitet der passer til den enkelte.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
15. november 2019, 16:00
Vejen spærres på grund af kloakarbejde.
15. november 2019, 09:00
Spøttrup Cirklen modtager Skive Kommunes Kulturpris 2010, mens fyrtårnsprisen ’Årets Otto’ går til den kunstneriske ildsjæl Troels Madsen.
14. november 2019, 13:00
Lørdag den 16. november inviterer Skive Symfoniorkester alle til en festlig koncert i KCL kl. 16.00.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring