E-sport i Spøttrup Motion & Sport

På billedet ses håndsværkere, repræsentanter fra Pulsen og fra Spøttrup MS, som var samlet ved
Foto: Spøttrup Motion & Sport
På billedet ses håndsværkere, repræsentanter fra Pulsen og fra Spøttrup MS, som var samlet ved "kick off" ,mødet
SPORT:

Spøttrup Motion & Sport kunne mandag den 8. juli med stor glæde fortælle, at de efter et par års forberedelse og flere ansøgninger til puljer og fonde, at der nu er en plan og økonomi til at de starter E-sport i Spøttrup Motion & Sport.

Aktiviteten skal foregå i Pulsens lokaler i Balling, hvor der skal indrettes lokaler med bl.a. ventilation og inventar, og der skal indkøbes spilleudstyr til ti aktive og en instruktør.

"Vi forventer at gå i gang efter sommerferien, og håber at være klar med lokalet og instruktører omkring 1. oktober. Skulle der være nogen der har lyst til at deltage som instruktør eller i udvalget, er i velkommen til at skrive til info@spottrupms.dk" skriver Spøttrup Motion & Sport.

Aktiviteten bliver primært for unge mellem 10 og 16 år, og de håber at få fat i en ny målgruppe af unge mennesker, som også skal opleve det at blive en del af det fællesskab der er i foreningslivet. Aktiviteten vil køre efter DGI´s retningslinjer, hvor digital dannelse, fysisk bevægelse og sundhed vil indgå i træningen.

"Vi har et budget på ca. 300.000,- og der skal herfra lyde en stor tak til Landsbypuljen i Skive Kommune, LAG Skive/Viborg og Sparvest Fonden for bevilget tilskud, så vores drøm om også at kunne tilbyde denne aktivitet bliver en realitet." forsætter Spøttrup Motion & Sport.

Spøttrup Motion & Sport har indgået partnerskab med DGI og Skive Kommune i "Bevæg dig for livet"-projektet, og med opstart af E-sport, har de nu 12 forskellige aktiviteter i foreningen, så der er rig mulighed for alle til at finde en aktivitet der passer til den enkelte.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring