Skive Bibliotek skal have nyt bibliotekssystem

Foto: Skive Bibliotek
Servicemeddelelser:

Hovedbiblioteket holder lukket fra den 18.-20. september, mens bogbusserne holder stille i hele uge 38, da biblioteket skifter til et nyt bibliotekssystem.

Skive Bibliotek holder lukket fra den 18.-20. september. Det gælder også Åbent Bibliotek (De Gule Timer). Bogbusserne kører ikke i hele uge 38.

Bibliotekssystemet er væsentligt for at kunne holde styr på materialer, adgang til de digitale ressourcer som fx ereolen og adgang til Åbent Bibliotek. De 3 første dage i uge 38 vil det ikke være muligt at logge på bibliotekets hjemmeside, dvs. ingen reserveringer, fornyelser eller betaling af gebyrer. Ereolen, Filmstriben mv. er heller ikke tilgængelig i denne periode.

Du vil ikke kunne bestille fjernlån via Bibliotek.dk eller på biblioteket fra mandag den 11. september til mandag den 25. september.

96 kommuner i Danmark er gået sammen om at udvikle et nyt bibliotekssystem – Cicero. Målet er et tidssvarende system, der binder de danske skole- og folkebiblioteker sammen i ét fælles bibliotekssystem. Når først Cicero er i funktion, vil man som bruger ikke opleve den store forskel, da hjemmesiden er den samme som nu. Men i opstarten kan der forekomme forsinkelser ved udlån/aflevering, ligesom personalet skal have tid til at vænne sig til Ciceros nye funktioner. Lukkedagene bruges til opsætning af systemet samt undervisning af hele personalet.

Fra torsdag den 21. september regnes der med, at det hele kører igen. Bogbusserne kører dog først fra mandag den 25. september. Du kan holde dig orienteret via bibliotekets hjemmeside og Facebook eller ved at abonnere på bibliotekets nyheds sms.

OBS: Arrangementet d. 19. september kl. 19: ”Nyere finsk kunst, arkitektur og design” afholdes som planlagt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk