Signalregulering på Viborgvej

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Ligesom tidligere har Skive Kommune i samarbejde med Munck valgt at lade noget af arbejdet på Viborgvej foregå i aftenen og natten. Det drejer sig igen om etablering af kloakstik til den sydlige side af Viborgvej.

Derfor vil der mellem den 24. og 25. april fra kl. 20:00 til 5:00 være signalregulering på strækningen fra Viborgvej 16 til Viborgvej 26. Her vil Viborgvej kun være farbar i 1 spor men den dobbeltrettede trafik opretholdes til og fra Skive.

Natten mellem den 29. og 30. april sker det igen. Denne gang er det asfaltarbejder fra og med Sverigesvej til og med Islandsvej. Arbejdet vil igen foregå fra kl. 20:00 til kl. 5:00 og trafikken vil blive afviklet med signalregulering. I forbindelse med asfaltarbejdet er det nødvendigt at lukke udkørslen fra Sverrigsvej og Islandsvej, men her er det muligt at benytte Norgesvej som omkørsel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
13. maj 2019, 09:00
Fredag den 17. maj, klokken 15.00, afholdes der koncert i Durup Anlæg.
14. maj 2019, 13:00
Sommeren nærmer sig, og Midt- og Vestjyllands Politi vil de kommende måneder gennemføre kontroller på vandet ved politikredsens kyster, fjorde og søer.
3. maj 2019, 13:00
Pendler fra Viborg afleverede ikke blot et smukt brev, men også en stor kage til Munck Forsyningsledninger, der er hoved entreprenør, ledningsejere, Skive vand, rådgiver og medarbejdere fra Skive Kommune.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring