Omkørsel og lysregulering på Viborgvej, samt opråb til bløde trafikanter

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Natten mellem søndag d. 30. juni og mandag d. 1. juli og igen natten mellem mandag d. 1. juli og tirsdag d. 2. juli, begge gange i tidsrummet 20:00 til 05:00 på kloakstik på strækningen mellem Engvej og Islandsvej på Viborgvej.

På strækningen mellem Engvej og Sverigesvej vil der blive etableret omkørsel ad Sverigesvej/Norgesvej og på strækningen mellem Sverigesvej/Islandsvej vil trafikafviklingen ske ved signalregulering.

Cyklister og gående på kørebanen på Viborgvej
3. etape på Viborgvej er nu godt i gang og arbejdet går planmæssigt. Trafikken kører fornuftigt i begge retninger, ikke mindst fordi bilisterne er gode til at give plads for hinanden.

Men, Skive Kommune må konstatere at cyklister og gående ikke følger de skiltede anvisninger, men i stedet vælger at færdes på kørebanen, hvilket ofte giver farlige situationer, da pladsen er trang.

"Kære cyklister og gående. Vi har anlagt en fin sti på det gamle baneterræn, og den må meget gerne benyttes :-) . Den er anlagt for jeres sikkerhedsskyld, da vi meget nødigt vil have alvorlige ulykker på Viborgvej. Den er ganske vist lidt længere, men er det ikke bedre at bruge 5 min. mere og så komme sikkert frem?"

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring