Omkørsel og lysregulering på Viborgvej, samt opråb til bløde trafikanter

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Natten mellem søndag d. 30. juni og mandag d. 1. juli og igen natten mellem mandag d. 1. juli og tirsdag d. 2. juli, begge gange i tidsrummet 20:00 til 05:00 på kloakstik på strækningen mellem Engvej og Islandsvej på Viborgvej.

På strækningen mellem Engvej og Sverigesvej vil der blive etableret omkørsel ad Sverigesvej/Norgesvej og på strækningen mellem Sverigesvej/Islandsvej vil trafikafviklingen ske ved signalregulering.

Cyklister og gående på kørebanen på Viborgvej
3. etape på Viborgvej er nu godt i gang og arbejdet går planmæssigt. Trafikken kører fornuftigt i begge retninger, ikke mindst fordi bilisterne er gode til at give plads for hinanden.

Men, Skive Kommune må konstatere at cyklister og gående ikke følger de skiltede anvisninger, men i stedet vælger at færdes på kørebanen, hvilket ofte giver farlige situationer, da pladsen er trang.

"Kære cyklister og gående. Vi har anlagt en fin sti på det gamle baneterræn, og den må meget gerne benyttes :-) . Den er anlagt for jeres sikkerhedsskyld, da vi meget nødigt vil have alvorlige ulykker på Viborgvej. Den er ganske vist lidt længere, men er det ikke bedre at bruge 5 min. mere og så komme sikkert frem?"

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring