Omkørsel og lysregulering på Viborgvej, samt opråb til bløde trafikanter

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Natten mellem søndag d. 30. juni og mandag d. 1. juli og igen natten mellem mandag d. 1. juli og tirsdag d. 2. juli, begge gange i tidsrummet 20:00 til 05:00 på kloakstik på strækningen mellem Engvej og Islandsvej på Viborgvej.

På strækningen mellem Engvej og Sverigesvej vil der blive etableret omkørsel ad Sverigesvej/Norgesvej og på strækningen mellem Sverigesvej/Islandsvej vil trafikafviklingen ske ved signalregulering.

Cyklister og gående på kørebanen på Viborgvej
3. etape på Viborgvej er nu godt i gang og arbejdet går planmæssigt. Trafikken kører fornuftigt i begge retninger, ikke mindst fordi bilisterne er gode til at give plads for hinanden.

Men, Skive Kommune må konstatere at cyklister og gående ikke følger de skiltede anvisninger, men i stedet vælger at færdes på kørebanen, hvilket ofte giver farlige situationer, da pladsen er trang.

"Kære cyklister og gående. Vi har anlagt en fin sti på det gamle baneterræn, og den må meget gerne benyttes :-) . Den er anlagt for jeres sikkerhedsskyld, da vi meget nødigt vil have alvorlige ulykker på Viborgvej. Den er ganske vist lidt længere, men er det ikke bedre at bruge 5 min. mere og så komme sikkert frem?"

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring