Nye buslommer på Sdr. Boulevard i Skive

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Skive Kommune har besluttet at etablere 2 nye buslommer på Sdr. Boulevard. Buslommerne etableres  på den nordøstlig og sydvestlig vejside med udgangspunkt i krydset med Egerisvej.

Det har længe været et stort ønske fra uddannelsesinstitutioner i området, Midttrafik og arbejdsgruppen ”Et løft til Dalgas”, at få etableret busstoppesteder på Sdr. Boulevard nær Gymnasiet og Handelsskolen. 

De eksisterende afsætningsmuligheder er på ingen måde optimale, idet bussen må holde direkte på kørebanen syd for krydset med Egerisvej til gene for den øvrige trafik. Af- og påstigning for passagerer foregår ligeledes direkte ud på cykelstierne langs Sdr. Boulevard, til gene for cyklister. 

Sidste år blev busstoppestederne ud for Handelsskolen på Egerisvej sløjfet i forbindelse med renovering af vejstrækningen, hvilket gør etablering af busstoppesteder på Sdr. Boulevard endnu mere nødvendig. 

Ved de nye buslommer vil gang- og cykelstier fortsætte frem til fodgængerfeltet ved krydset med Egerisvej.

Anlægsarbejdet udføres af Salling Entreprenørfirma A/S fra mandag den 11. september og forventes afsluttet tirsdag 31. oktober 2017.

Under anlægsarbejdet vil der kunne forekomme mindre trafikale gener på strækningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk