Aflysning af Årets Tøsefest

Stemningsbillede fra 2014
Foto: Privat
Stemningsbillede fra 2014
Servicemeddelelser:

Hovedformålet ved Årets Tøsefest, er jo som bekendt at skabe et overskud, som ubeskåret doneret til velgørenheds formål her i Skive. Som situationen er med det aktuelle billetsalg kan styregruppen ikke engang indfri de faste omkostninger der naturligt er forbundet med festen.

Derfor er styregruppen nød til at aflyse festen i år. De købte billetter vil selvfølgelig blive tilbagebetalt 100% til jer. Styregruppen vil hurtigst muligt melde ud hvordan dette administreres. Det er med stor beklagelse at denne denne beslutning er taget. Styregruppen har lagt mange timer af deres fritid i forberedelserne til festen og de har glædet dem til at feste sammen med alle de glade feststemte piger.

Endnu en gang - det er med stor beklagelse at styregruppen har taget denne beslutning  Styregruppen har tænkt og snakket tingene igennem på kryds og tværs. De håber på forståelse fra jeres side.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring