Skive Sejlklub viser niveau

Foto: Skive Sejlklub
Sejlads:

Det krævede en top 5 i 2. division, hvis målsætningen skulle indfries i Skive Sejlklub. Det blev den, med en flot samlet 3. plads rykker Skive nu i 1. division.

Skive Sejlklub har igennem sæsonen stillet med to hold, der har trænet intern i klubbet og dystet om hvem, der skulle sejle de forskellige stævner. Der forestod en svær opgave, for mange af de 18 klubber i 2. division stillede med det samme hold hele sæsonen igennem.

Ulrich Maagaard: Vi har to mandskaber, de unge og de gamle, som begge har den nødvendige erfaring. Men opgaven var svær, for de hvert hold ville kun opnå den halve erfaring som de øvrige, der kun stiller med ét hold. De bedste 5 rykker op, og de nederste 5 rykker ned. Vi ville op og vise niveau, for vi hører til i 1. division.

Skive Sejlklub ville op og vise niveau, for de hører til i 1. division. Til stor glæde for klubben leverede holdene flotte resultater, der nu sikre dem oprykning. Thisted, Vejle, Brejning og Skive Sejklub kom ellers alle under pres, da de i forrige stævne mistede vigtige point i den sidste sejlads. Ingen af dem blev taget i mål da vinden helt forsvandt og scorede dermed 0 point. Thisted klarede netop cuttet med en 5. plads á point med 4. 5. og 6. pladsen – konkurrencen var hård!

Jan Gudiksen: Det bliver spændende næste år, hvor der stilles endnu større krav til forberedelse og klubbens arrangement. Sejlsportsligaen har formået og fange klubbernes interesse, og det er helt unikt at have klubnavn på ryggen til stævnerne. Det giver klubånd, sammenhold og oplevelser, der både styrker klubberne intern landet over samt skaber en positiv omtale for sejlsporten

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk