Skive Sejlklub har ændret kurs

Foto: Skive Sejlklub
Sejlads:

Med en ny formand bag roret har Skive Sejlklub ændret kurs, lavet en langsigtet plan for udviklingsarbejdet og tilmed begyndt at vokse! Der sker med andre ord rigtig meget i det nordjyske. Om få uger er der to stævner, OK-jolle DM og Sejlsportsligaen – sidstnævnte er spændt på igen at gæste nordjyderne.

Ungdommen vokset med 600 %
En del af omtalte strategi har været at holde fokus på at sejlerne, ikke udstyr, ikke kortsigtede mål – fokus har været på sejlerne! Klubbens nye formand Ole Moth forklarer ”Vi arbejder med at få en bredde og flere glade (og yngre) sejlere. Når først man har glade sejlere så kommer forældre engagementet og resultaterne. Ole Moth highlighter da også hvordan de allerede er kommet rigtig langt med bl.a. deres ungdom:

  • Ungdomsmedlemstal – vokset med 600%
  • Sidste 10 måneder har vi formået at rykke 2 sejlere fra optimist C til A og 1 sejler fra Optimist C til B

Værtsskab som strategi
Sejlsportsligaen sejlede i 2015 i Skive. Dengang var ligaen lidt yngre, med knap så mange klubber der deltog. Det var dengang, nu er det både 1. og 2. division der gæster Skive, og der er to hold fra både WOW og Youngsters. At 3. stævne netop er i Skive, er også et led i strategien for at få Skive (mere) på landkortet. Formanden fortsætter: ”Vi opbygget en stor kreds af frivillige hjælpere, så vi sidste år ikke alene tog til stævner - men også selv begyndte at afholde stævner”. Projekt ’Skive Sejlklub for alle’ har været startskuddet til mange frugtbare ideer og munder nu ud i

3. stævne i Sejlsportsligaen 2019 den kommende uge.

Gæsterne skal imponeres og omgivelserne vises frem
Det at være vært for et stævne kan give et boost og det er delvis også med ’slagsbrillerne’ på at Skive vil have flere stævner. Med nær de perfekte sejladsforhold og smukke omgivelser, glæder de sig til at vise egnen frem og forhåbentlig se sejlerne igen på et andet tidspunkt.

Det er også nysgerrighed at spore blandt sejlerne! De tidligere værter fra Lynæs ser frem til at opleve netop dét som klubben gerne vil vise frem. David Ipsen fra Sejl- og kajakklubben Lynæs siger: Noget af det at sejle, er at opleve og se det i smukke omgivelserne og blandt entusiastiske mennesker, Skive har bare det hele. Vores hold glæder sig i hvert fald”, lyder det fra holdet der kommer langvejs fra.

2. division sejles i Skive fra d. 17.-18. august
1. division afholdes sammen med OK-jolle DM fra fredag d. 23.-25. august.

FØLG med LIVE via Sejlsportsligaens facebook: https://www.facebook.com/sejlsportsligaen/ 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring