Spænd ben for indbrudstyven - tip politiet!

Spænd ben for indbrudstyven - tip politiet!
Foto: Politi.dk
Spænd ben for indbrudstyven - tip politiet!
Politi og retten:

Sommerferie er typisk også ensbetydende med en stigning i antallet af indbrud i private hjem i hele landet. Midt- og Vestjylland er heller ikke gået ramt forbi i år, for mens borgerne har holdt ferie, så har indbrudstyvene desværre været aktive.

Statistik fra Midt- og Vestjyllands Politi viser en ganske svag stigning i antallet af anmeldelser om indbrud i beboelse i årets sommerferieperiode. Fra den 1. juli til dags dato er der anmeldt 285 indbrud i beboelse i Midt- og Vestjylland. I samme periode sidste år landede antallet af anmeldelser på 271. Statistikken viser også, at der i år her i landsdelen især har været aktivitet af ubudne gæster i ugerne 29 og 30.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne have borgernes hjælp til at forhindre endnu flere indbrud hen over sommeren.

"Vi vil blive taknemmelige for tip fra borgere, der spotter mistænkelig opførsel eller bemærker en adfærd, der afviger fra normalbilledet. Jo flere tip vi får, des lettere bliver det at følge indbrudstyvenes færden, så vi kan få dem stoppet", udtaler politiinspektør Karsten V. Hansen.

Ifølge Karsten V. Hansen kan et nyttigt tip eksempelvis være, at man undrer sig over, at der bor mange mennesker samlet i en enkel bolig og at de kun bevæger sig uden for om aftenen eller om natten. Det kan være, at man bliver opmærksom på ukendte biler, der kører op og ned ad villavejen eller at man ser mennesker, der tager sig god tid til at gå tur i villakvarteret og som har en observerende adfærd eller ligefrem tager billeder af huse.

Borgere i Midt- og Vestjylland er altid velkomne til at ringe til politiets servicetelefon på 114. Hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt. Man kan også sende et tip via politiets app, hvor der netop er mulighed for at sende billeder ellers skrive en besked om de observationer, man har gjort sig. App’en hedder bare "Politi" og kan hentes til smartphones via enten App Store eller Play Butik.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring