Politiets omdømme er bedre end nogensinde

Politi og retten:

Aldrig har politiets omdømme været bedre. Tilbage i 2010, da politiet for første gang deltog i undersøgelsen. lå niveauet på 74,4. Dermed er der tale om en samlet fremgang på godt 4 %-point, hvilket i år kvalificerer til en 4. plads blandt de 40 mest kendte offentlige organisationer i Danmark, kun overgået af Danmarks Domstole, Folketingets Ombudsmand og Forbrugerombudsmanden.

”Tiden frem til sommeren 2015, hvor undersøgelsen blev gennemført, var præget af de voldsomme hændelser i februar og det deraf følgende store fokus på politiets måde at løse og prioritere sine opgaver på. Det er derfor med glæde og tilfredshed, at jeg kan konstatere, at vores resultat i årets omdømmemåling viser, at vi har den opbakning i befolkningen, der skal til, for at vi kan løse vores opgaver på den bedst mulige måde”, siger rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg

Ud over den overordnede omdømme-score måler undersøgelsen på befolkningens holdninger til seks forskellige omdømmedimensioner, nemlig ledelse, ansvarlighed, services, udvikling, arbejdsplads og etik. Også her opnår politiet et flot resultat med en score på alle dimensioner, der ligger over gennemsnittet for offentlige organisationer og en fremgang for 5 ud af de 6 dimensioner. Den største fremgang er på dimensionen ansvarlighed.

”Det er blandt andet oplevelsen af, at politiet har god dømmekraft og kompetente medarbejdere, der vurderes meget flot – resultater der understreger, at alle i politiet fortjener stor ros og anerkendelse for deres indsats”, siger rigspolitichefen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk