Fisker fangede håndgranat i å

Politi og retten:

"Magnetfisker" der fiskede i Gudenåen fik en farlig fangst på krogen. Da han trak magneten op af Gudenåen, sad der en gammel ananashåndgrant fast på den. Fiskeren lagde granaten i en balje og tog den med. Efter at være kommet til Bjerringbro kontakte politiet, hvor han fortalte at han havde gemt håndgranaten et sikkert sted.

Efter anmeldelsen blev ammunitionsrydderne fra Skive kaserne underrettet om fundet af granaten. Ammunitionrydderne og en politipatrulje blev sendt til broen over Gudenåen ved Brogade i Bjerringbro. Her foretog politiet afspærring mens ammunitionsrydderne besigtigede håndgranaten.

Efter at have set håndgranaten, der formentlig er fra krigens tid, Vurderede Ammunitionsrydderne, at det var nødvendigt at sprænge håndgranaten på stedet.

Ammunitionsrydderne udtaler at det ikke er første gang, at de har måtte rykke ud til fund af gammel ammunition i forbindelse med magnetfiskeri.  

Ammunitonsrydderne advarer om at rører ved fund af gammel ammunition. Finder man anmmunition skal men lade tingene ligge og straks underrette politiet på på tlf. 114.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk