Er din familie økonomisk trængt?

Foto: Nina Vestergaard
Penge og økonomi:

Er din familie økonomisk trængt og har du brug for en ekstra håndsrækning til at komme igennem julen? Eller har du lyst til at støtte lokale familier med julehjælp direkte fra familie til familie?

Lige nu er der åbent for ansøgninger om Julehjælp i Facebookgruppen Familiestøtte/Julehjælp Skive og alle er velkomne til at melde sig ind!

Julehjælpsgruppen, der er et privat netværk med base på Facebook, så dagens lys sidste år hvor de fik en massiv opbakning fra privatpersoner, der havde overskud til at hjælpe direkte fra familie til familie i lokalområdet.

Siden har tingene taget endnu mere fart og gruppen er omdøbt til Familiestøtte/Julehjælp Skive, da netværket nu hjælper hele året med brugt tøj, legetøj, udlån af shelter-udstyr til gratis ferie, hjælp til fødselsdag for børnehave eller klasse og meget mere.

For at komme i betragtning til julehjælp er det et kriterie at man har et meget lavt rådighedsbeløb, har hjemmeboende børn under 16 år, er bosat i Skive Kommune, holder juleaften hjemme med sine børn og så skal man selv kunne hente sin julehjælp.

Uanset indkomst er det alle forældres højeste ønske at give deres børn en god jul – men for nogle er det forbundet med både mavepine og stress at realisere ud fra et i forvejen lavt rådighedsbeløb.

Og for mange andre betyder det ikke så meget om der ryger en ekstra spand rødkål, et glas kartofler og en pose franske kartofler mere i indkøbsvognen, men for modtagerne af hjælpen er det helt uvurderligt!

Har du lyst til at hjælpe en anden familie til at komme igennem julen, så er der flere muligheder.

Allerede nu og frem t.o.m. den 11. nov. kan der indleveres nye eller meget lidt brugte ting til pakkekalendere og adventsgaver hos Den Blå Giraf på Viborgvej, som hjælp til en gratis STORE PAKKEDAG, hvor familierne kan komme og vælge ud og pakke ind til deres børn.

Midt i november skal man holde øje med om der står en ekstra indkøbsvogn der hvor man handler, så er det muligt at donere varer der går direkte i julekurvene. I skrivende stund bliver det muligt hos:

FAKTA Egeris, Dalgas, Resen og Asylgade, Skive

Føtex og Kvickly Skive

Rema 1000, City Vest, Skive

Min købmand i Harre, Thise og Junget

SPAR i Hem og Hald

Dagli Brugsen Balling og Glyngøre

Midt i november opstilles der også et Rotary Ønsketræ i SønderCentret, hvor ønskesedlerne på træet er fra børnene visiteret af Julehjælp Skive. Her vil det være muligt at tage en ønskeseddel og købe en ekstra gave til kr. 100-200 kr. og indlevere i Kiosken hos Kvickly.  Gaverne vil så blive udleveret sammen med familiens julehjælp.

Man kan også komme i Sønder Centret søndag den 6. dec. kl. 11-14, hvor Julehjælp Skive uddeler ekstra indkøbssedler og har en stand der tager imod varer, her vil der primært være fokus på at få doneret ænder, flæskestege og medister, da det er eneste indleveringssted med mulighed for køl/frost.

Vi håber at I vil følge os på Facebook i gruppen Familiestøtte/Julehjælp Skive og at alle får en glædelig jul!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
19. november 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn tirsdag aften kl. 19:00, sejlende under antiguansk flag.
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring