Vores fremtidige drikkevand bliver beskyttet

NYHEDER:

Skive Byråd har på det seneste byrådsmøde vedtaget indsatsplaner til beskyttelse af grundvandet i fire delområder i kommunen: Fur, Selde-Junget, Durup-Balling og Ørslevkloster.

Indsatsplanerne danner rammen for at kunne beskytte grundvandet både nu og i fremtiden.   - Med den rette beskyttelse kan vi sikre, at vi forsat har godt drikkevand på sigt, og vi kan forbedre grundvandskvaliteten, hvis den ikke er i top, fortæller forvaltningen for Teknik, Miljø og Udvikling.

Indsatsplanerne er fokuseret på vandværkernes indvindingsoplande og områder med særlige drikkevandsinteresser. I områderne, hvor de nye indsatsplaner gælder, vil lodsejere i den nærmeste fremtid modtage et brev med information om indsatsplanens vedtagelse.

Næste skridt bliver at gennemføre indsatserne i planerne, og det er vigtigt, at indsatserne og grundvandsbeskyttelsen sker i et samarbejde. Skive Kommune er initiativtager til at arbejdet sættes i gang, og vandværker, lodsejere og Region Midtjylland er alle centrale deltagere i dette samarbejde om beskyttelsen af vores grundvand. 

Læs mere om indsatsplanerne på dette link: https://www.skive.dk/indsatsplaner  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2018, 11:00
Den 1. og 2. december, fra kl. 10.00 - 16.00, åbner dørene til Langesgaards julemarked.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
20. november 2018, 14:00
FN har opstillet 17 verdensmål, som samlet set skal føre til en klode, hvor alle mennesker har mulighed for et godt liv.
20. november 2018, 08:00
Om kort tid sættes billetterne til salg til næste års Folkemøde på Bornholm. Og i 2019 tilføjes der 50 ekstra afgange i forhold til sidste års program fra København til Bornholm.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring