Vores fremtidige drikkevand bliver beskyttet

NYHEDER:

Skive Byråd har på det seneste byrådsmøde vedtaget indsatsplaner til beskyttelse af grundvandet i fire delområder i kommunen: Fur, Selde-Junget, Durup-Balling og Ørslevkloster.

Indsatsplanerne danner rammen for at kunne beskytte grundvandet både nu og i fremtiden.   - Med den rette beskyttelse kan vi sikre, at vi forsat har godt drikkevand på sigt, og vi kan forbedre grundvandskvaliteten, hvis den ikke er i top, fortæller forvaltningen for Teknik, Miljø og Udvikling.

Indsatsplanerne er fokuseret på vandværkernes indvindingsoplande og områder med særlige drikkevandsinteresser. I områderne, hvor de nye indsatsplaner gælder, vil lodsejere i den nærmeste fremtid modtage et brev med information om indsatsplanens vedtagelse.

Næste skridt bliver at gennemføre indsatserne i planerne, og det er vigtigt, at indsatserne og grundvandsbeskyttelsen sker i et samarbejde. Skive Kommune er initiativtager til at arbejdet sættes i gang, og vandværker, lodsejere og Region Midtjylland er alle centrale deltagere i dette samarbejde om beskyttelsen af vores grundvand. 

Læs mere om indsatsplanerne på dette link: https://www.skive.dk/indsatsplaner  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring