Vores fremtidige drikkevand bliver beskyttet

NYHEDER:

Skive Byråd har på det seneste byrådsmøde vedtaget indsatsplaner til beskyttelse af grundvandet i fire delområder i kommunen: Fur, Selde-Junget, Durup-Balling og Ørslevkloster.

Indsatsplanerne danner rammen for at kunne beskytte grundvandet både nu og i fremtiden.   - Med den rette beskyttelse kan vi sikre, at vi forsat har godt drikkevand på sigt, og vi kan forbedre grundvandskvaliteten, hvis den ikke er i top, fortæller forvaltningen for Teknik, Miljø og Udvikling.

Indsatsplanerne er fokuseret på vandværkernes indvindingsoplande og områder med særlige drikkevandsinteresser. I områderne, hvor de nye indsatsplaner gælder, vil lodsejere i den nærmeste fremtid modtage et brev med information om indsatsplanens vedtagelse.

Næste skridt bliver at gennemføre indsatserne i planerne, og det er vigtigt, at indsatserne og grundvandsbeskyttelsen sker i et samarbejde. Skive Kommune er initiativtager til at arbejdet sættes i gang, og vandværker, lodsejere og Region Midtjylland er alle centrale deltagere i dette samarbejde om beskyttelsen af vores grundvand. 

Læs mere om indsatsplanerne på dette link: https://www.skive.dk/indsatsplaner  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.
24. juni 2019, 13:00
Regionsrådsformændene Ulla Astman fra Region Nordjylland, og Anders Kühnau fra Region Midtjylland, indtræder som medlemmer af Komitéen for udbygning af Rute 26 og 34 fra Hanstholm til Herning
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
25. juni 2019, 09:00
Animex Foods / Fast Food a la Francaise tilbagekalder et parti XXL Grill Pølser. Der er ostepølser i nogle af pakningerne. Allergenen ost (mælk) er ikke nævnt i mærkningen på grill pølserne.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring