Vindmøller og solcelleanlæg i Green Lab Skive – Det sker der herfra

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Som bekendt er fordebatten om planlægning for vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive afsluttet, og de modtagne bemærkninger blev sammen med svar fra forvaltningen Teknik, Miljø & Udvikling fremlagt politisk for Teknik- & Miljøudvalget den 11. juni 2019.

Samtidig opfordrede forvaltningen udvalget til at forsætte processen for udarbejdelse af planerne til realisering af vindmølle- og solcelleprojektet. Udvalget besluttede at følge denne opfordring og forsætte planprocessen.

Forvaltningen har under fordebatten, som forløb fra 15. februar til 27. marts 2019, modtaget 37 bemærkninger. Dertil modtag forvaltningen 15 bemærkninger i 2018 under fordebatten om planlægning for projektet med 7 vindmøller og et solcelleanlæg i samme område. Forvaltningen valgte at besvare og fremlægge alle de 52 bemærkninger politisk.

Bemærkningerne, besvarelserne og dagsordenspunktet kan ses på kommunens hjemmeside www.skive.dk, nederst på hjemmesiden under Politik – Referater  byråd og udvalg.

Udvalgets beslutning betyder at der udarbejdes et plangrundlag som forventes at blive fremlagt i sensommeren for byrådet. Her vil byrådet tage stilling til om plangrundlaget kan sendes i offentlig høring i 8 uger. Under den offentlige høring har alle; både borgere, erhverv, myndigheder, organisationer, foreninger m.fl. mulighed for at komme med deres bemærkninger, kommentarer og indsigelser til plangrundlaget.

Plangrundlaget vil bestå af en lokalplan, to kommuneplanrammer, en miljørapport og en miljøkonsekvensrapport. Da det er planlagt at kommuneplanen skal revideres sidst på sommeren i år, vil kommuneplanrammerne indgå i det kommende forslag til den nye kommuneplan.

Disse dokumenter vil blive frit tilgængelige på www.skive.dk/høring i den offentlige høring så alle har mulighed for at forholde sig til plangrundlaget for vindmølle- og solcelleprojektet ved GreenLab.

Den offentlige høring vil blive annonceret på Skive Kommunes hjemmeside, beboere og ejere af arealer nær projektet vil blive underrettet på e-boks, og de relevante myndigheder vil blive underrettet når høringen starter.

Under den offentlige høring vil der også blive afholdt et borgermøde med information om projektet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring