Unik vandoplevelse i Skive i gennemsigtige kajakker

Foto: VisionKayak
NYHEDER:

Som noget helt nyt kan man sejle i glasbundskajakker på Limfjorden ved Skive. Kajakkerne findes ganske få steder i Europa, giver helt særligt indblik i livet under overfladen og kræver ingen sejlerfaring.

Kajakkerne er stabile, sit-on-top-kajakker, der kan styres af alle. Turene er derfor oplagte til alt fra familier, polterabender, familiearrangementer og lignende til events for virksomheder, så længe man har lyst til at få en helt anderledes oplevelse på vandet sammen.

18-årige Isabella Hauschildt, der har startet VisionKayak i år, kalder med et smil kajakkerne ”forvoksede vandkikkerter” og uddyber, ”kajakkerne har været på nogle ture allerede, og det er simpelthen helt fantastisk at se, hvordan både store og små har en enorm nysgerrighed på livet under overfladen. Særligt turene, hvor der har været børn med, har været helt fantastiske at observere; børnene sidder simpelthen med næsen trykket helt mod kajakkens bund, mens de dirigerer deres forælder eller bedsteforælder bagved i forskellige retninger i jagten på krabber og andet liv”

Også voksne nyder turen, hvor 360°-udsigten, der er helt unik og ellers kun kan opnås ved snorkling eller dykning, kombineres med rolig sejltur på Limfjordens vand. Her er der virkelig tale om en oplevelse, som alle kan være med til.

Selv er Isabella Hauschildt også enormt glad for turene i de gennemsigtige kajakker. Hun fortæller, ”Jeg har altid elsket at være på og i vandet, og jeg har af samme grund sejlet rigtig meget. Det er fantastisk at komme en masse på vandet igen og samtidig kunne dele min kærlighed til særligt Limfjorden. Det er vigtig for mig, at folk så vidt lokale som turister oplever, hvor fantastisk vores fjord og egn er. Da et par belgiske og hollandske familier prøvede kajakkerne på Skive Fjord Camping, fortalte de mig, at vandet i deres hjemlande var grumset, og de var derfor virkelig begejstret over vores klare vand. Det er simpelthen fantastisk at kunne give sådan en oplevelse”

Tirsdag havde Isabella 10 deltagende med ud på tur, og de deltagende kom fra blandt andet Dubai, London og Berlin.

Det er muligt at komme med på tur på Skive Fjord. Alternativt kan man købe sin egen krystalklare kajak hos VisionKayak, så man altid har oplevelsen lige dér, hvor man ønsker den, når man ønsker den. Man kan læse mere på www.visionkayak.com

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. december 2018, 09:00
Der er kommet en ny virksomhed i Glyngøre. Virksomheden er en lille familieejet skønhedswebshop kaldet skiin.dk.
18. december 2018, 15:00
Hos Breum Blomster, der ligger i Breum nord for Skive, gør man meget for at adskille sig fra andre blomsterforhandlere.
18. december 2018, 11:00
Tømrerfirmaet Byggeservice ApS lidt udenfor Breum er blevet Cembrit-mester, hvilket giver adgang til knowhow og fælles markedsføring.
18. december 2018, 13:00
Øjenskader udgjorde hver tredje fyrværkeriskade sidste år. Årsagen er, at alt for mange glemmer sikkerhedsbrillerne.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring