Umove køber De Blaa Busser

Foto: De Blaa Busser
NYHEDER:

Jens Jensen & Sønner Holding ApS i Skive har i dag solgt alle aktier i De Blaa Busser (A/S Jens Jensen og Sønner) til Umove A/S.

De Blaa Busser råder i dag over 85 busser og 140 medarbejdere der beskæftiger sig med såvel drift af offentlige busruter, turistkørsel og privat bustransport. Selskabet har en række langsigtede operatørkontrakter for de regionale trafikselskaber og en række kommuner.

Selskabet omsatte i 2017 for 82,7 mio. kr.

De Blaa busser har hidtil været 100% ejet af direktør Henning Holmgaard Jensen, som er 3. generation i De Blaa Busser der i mere end 90 år har bevist sin duelighed på det lokale busmarked i og omkring Skive. Henning Holmgaard Jensen fortsætter som daglig leder af aktiviteterne:

”Tiden er inde til at få fastlagt de fremtidige ejerforhold i De Blaa Busser, og jeg er sikker på at Umove har meget at tilføre virksomheden, uden at vores stærke traditioner for god service og rentabel drift bliver sat på spil. Jeg ser frem til at gå den nye tid i møde sammen med alle vores gode medarbejdere” siger Henning Holmgaard Jensen.

Umove er Danmarks største private busselskab med 600 busser og en omsætning der nærmer sig 700 mio. kr. Selskabet er dannet i 2013 og er i dag ejet af ledelsen og Infrastrukturfonden CUBE II. Umove har igennem sine første 5 år præsteret solid vækst. Købet af De Blaa Busser er et resultat af en kontrolleret vækststrategi:

”Vi har både erfaringerne og musklerne til at vokse rentabelt og De Blaa Busser bliver et vigtigt bidrag til den udvikling. Virksomheden er veldrevet og vi ser frem til samarbejdet med alle medarbejderne i selskabet og kunderne der hver dag vælger at rejse med os”, siger Johnny Hansen, CEO i Umove A/S.

Overdragelsen får virkning fra 10. januar 2019.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk