Spritnye go-karts hos Skive Go-kart & Paintball

NYHEDER:

Det var efterhånden tiltrængt, at de gode, men godt brugte go-karts hos Skive Go-kart & Paintball blev udskiftet. Selvom de løbende serviceres og gennemgår teknisk kontrol har Jørgen Lund Jensen, som er indehaver af Skives eventcenter valgt at investere i 8 helt spritnye go-karts.

D. 26. april var som en ekstra juleaften for Jørgen Lund Jensen, som er indehaver af Skive Go-kart & Paintball. Denne onsdag var nemlig en dag lidt ud over det sædvanlige, da 8 stk. nye go-karts blev leveret hos Skives eventcenter.

Jørgen Lund Jensen har drevet Skive Go-kart & Paintball i en årrække og selvom han tilbyder en række andre events og aktiviteter, som Lasergame, Human Football og Bubble Soccer, lægger han ikke skjul på, at det er Paintball og særligt Go-kart, som er de mest populære aktiviteter. 

De små, hurtige go-karts får derfor kørt rigtig mange omgange på banen med speederen i bund. For der kommer mange forskellige grupper, som gerne vil have det sjovt sammen og booker et besøg hos Skive Go-kart & Paintball. Jørgen Lund Jensen fortæller: - Vores kunder er alle typer, f.eks. polterabender, personalefester, konfirmander, efterskoler, familieudflugter osv. Både mænd og kvinder, unge og voksne i alle aldre, synes det er vildt sjovt at køre ræs i go-karts.

Selvom go-karts er bygget op over et kraftigt og solidt stel og er beregnet til mange kilometers kørsel, så begyndte de knap 8 år gamle go-karts hos Skive Go-kart & Paintball at have behov for flere reparationer og udgifterne til den løbende vedligehold var stigende. Derfor besluttede Jørgen Lund Jensen at investere i nye.   

Han undersøgte markedet og fik forskellige tilbud hjem fra både danske og udenlandske virksomheder. Han valgte dog Caroli Motor fra Sverige, som har eksisteret siden 1977 og med sine 40 år i branchen er en anerkendt leverandør af go-karts i god kvalitet. De gamle go-karts, som nu bliver udskiftet, havde også et klistermærke med ’Caroli Karts’.

De nye go-karts har en række forbedringer. Blandt andet en nem selvstarter-funktion med nøgle i stedet for den gamle manér, hvor man skulle trække motoren i gang med en startsnor ligesom man kender det fra en plæneklipper. Der er desuden monteret nakkestøtter på de nye go-karts, som giver en bedre sikkerhed ved sammenstød. Derudover fortæller Jørgen Lund Jensen, at de nye go-karts har nogle særlig pedaler, som kan slås op, så børn med den tilladte minimums højde på 140 cm bedre kan nå speeder og bremser. 

Hvis nogen skulle være nysgerrige efter at vide, hvad der mon skal blive af de gamle go-karts, kan Jørgen Lund Jensen oplyse, at de allerede er solgt. Han kender ikke køberen, for det er den svenske leverandør, Caroli Motor, som har været behjælpelig med at videresælge de gamle go-karts.

Baggrundsinfo:
Skive Go-kart & Paintball er et eventcenter med mange sjove og hæsblæsende aktiviteter. Go-kart og Paintball er nogle af de mest populære aktiviteter, men man kan også prøve en række andre events som: Bubblesoccer, Bungee basket, Human football, Lasergame, Promillefodbold, Segway, Skovhuggerland, Sumobrydning og Zebrastafet.

Skive Go-kart & Paintball har stor erfaring med at være vært ved børnefødselsdag, polterabend, Blå Mandag, julefrokost, firma- eller familieudflugt. Der er mulighed for at bestille mad som en del af en samlet pakke.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk