Skives mejeriafdeling er blandt Danmarks bedste

Butikschef, Rasmus Kloster Hansen, og mejeriansvarlig, Peter Holbæk Gregersen fra Lidl Skive.
Foto: LIDL
Butikschef, Rasmus Kloster Hansen, og mejeriansvarlig, Peter Holbæk Gregersen fra Lidl Skive.
NYHEDER:

Lidl i Skive er udvalgt som en af de tre bedste butikker blandt Danmarks 1.500 discountbutikker, når det gælder mejeri.

”Det er virkelig dejligt, men vi har også arbejdet længe på det,” siger butikschefen. Butikken skiller sig blandt andet ud ved at servere inspiration til aftensmaden i butikkens mobile kølediske.

Ved første øjekast ligner mejeriafdelingen i Lidl i Skive måske mange andre mejeriafdelinger i en dansk detailbutik. Men sådan er det ikke. Her er der gjort ekstra meget ud af præsentationen og udvalget af mælk, ost, smør og yoghurt. Faktisk så meget, at Lidl i Skive i år er nomineret til Mejeriprisen i kategorien ’Discount’.

”Vi har arbejdet målrettet på det her længe, så det er virkelig fedt, at vi er blevet nominerede. Vi satser på at gå hele vejen”, siger Rasmus Hansen, der er butikschef i Lidl i Skive, hvor han også bor.

Discount har kronede dage i Danmark, og på landsplan kan i dag tælles mere end 1.500 discountbutikker. Blandt dem er kun tre butikker indstillede til Mejeriprisen, som uddeles af Landbrug & Fødevarer.

Lidl nomineret for anden gang
Det er anden gang, at Lidl bliver nomineret til Mejeriprisen. Sidst var i 2016, hvor Lidl i Thisted var nomineret, og også her havde Rasmus Hansen en finger med i spillet. Rasmus Hansen var på daværende tidspunkt souschef og mejeriansvarlig i Lidl i Thisted, hvor han arbejdede, inden han i 2017 kom til Lidl i Skive.

Lidl i Thisted løb af med sejren i 2016, og Rasmus Hansen har siden da haft en klar målsætning om at vinde igen. Denne gang for Lidl i Skive, hvor han selv er flyttet til for halvandet år siden.

”Vi gør meget ud af at komme med idéer til nemme måltidsløsninger til den travle familie og til at komme med nye varekombinationer som for eksempel en ny type ymerdrys, der smager godt på koldskål, til den nysgerrige,” fortæller han om nogle af de tiltag, Lidl i Skive har iværksat for at gøre sig fortjent til en nominering.

Inspirerer kunderne med oste- og vinguide
En af de første ting, Rasmus Hansen gjorde som butikschef i Lidl i Skive, var at indkøbe 10 nye mobile kølediske. Dem bruger han til at fremhæve særlige produkter og produktkombinationer. For eksempel kan man i kødafdelingen finde en køledisk med madlavningsfløde, i frugt- og grøntafdelingen står en køledisk med sommerens populære salatost, og så finder man i vinafdelingen en af butikkens helt særlige varemærker: En køledisk med oste og medfølgende guide til, hvilke vine man med fordel kan nyde til sin yndlingsost.

”Guiden inspirerer til en ny måde at tænke dansk hygge på. Fremfor sodavand og slik om fredagen, kan man kombinere en spændende ost med en god vin. Det giver en helt tredje smagsoplevelse. Det kunne for eksempel være en rødkitost kombineret med en kraftig Amarone eller en fed brie sammen med en Alsace, siger Rasmus.

Mejeriprodukter kan mere
En af idémagerne til osteguiden er Peter Holbæk Gregersen, som Rasmus Hansen personligt har headhuntet fra en konkurrent i Struer. Med sin kokkebaggrund kan Peter Holbæk Gregersen opfinde helt nye og anderledes smagskombinationer, som de færreste kunder tænker på i en travl hverdag. Og det er vigtigt, mener Rasmus Hansen:

”Mejeriprodukter kan meget mere end at være noget, man hælder på havregrynene om morgenen,” siger han.

De tre nominerede butikker rundt om i Danmark, vil få uanmeldte besøg af dommerne i løbet af sommeren.

Facts: Om Mejeriprisen
Mejeriprisen uddeles årligt af Landbrug & Fødevarer med støtte fra Mælkeafgiftsfonden. Formålet er at hylde landets bedste mejeri-afdelinger. Dagligvarebutikkerne kan stille op i to kategorier: Supermarked/hypermarked og discount.

Der er knap 3.000 dagligvarebutikker i Danmark, herunder ca. 1500 discountbutikker. Ud af dem nomineres bare 3 butikker indenfor hver kategori, så det er svært at komme igennem nåleøjet.

De nominerede butikker vil i løbet af sommeren få uanmeldt besøg af både juryen og en mystery shopper, som vil bedømme mejeriafdelingerne i forhold til kriterierne friskhed, sortiment og iscenesættelse, evnen til at sætte kunden i centrum og differentiering.

Den endelige prisoverrækkelse finder sted d. 9. oktober i forbindelse med Fødevaredagen på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring