Skive Kommune og SET sætter turbo på den grønne omstilling

NYHEDER:

Udviklingskonsulent Mikael Byskou Oddershede skal i de næste tre år aktivt opsøge virksomhederne og afdække deres muligheder for spare energi, tjene penge på affald, optimere deres processer og meget mere. Indsatsen skal medvirke til at sikre at Skive Kommunes virksomheder også på den grønne front ligger i førertrøjen.

Mikael Byskou Oddershede har mere end 10 års erfaring med erhvervs og virksomhedsudvikling, senest fra en stilling som erhvervskonsulent i Holstebro Kommune, hvor han blandt andet har arbejdet med eksport, generationsskifter samt udvikling og optimering i produktionsvirksomheder. Mikael er certificeret i vejledningsværktøjet ”Væksthjulet”.

Sund forretning og bæredygtighed går hånd i hånd i moderne virksomheder, og langt de flest virksomheder har allerede fokus på energioptimering og bæredygtighed. Men der er stadig mange muligheder for at optimere og skabe ny forretning for virksomheder i Skive Kommune. Energibyen Skive har i samarbejde med SET valgt at give virksomhederne en hjælpende hånd med grønne optimeringer.

”Flere og flere virksomheder bliver mødt af krav om bæredygtighed som en del af deres markedsvilkår” fortæller Mikael Byskou Oddershede. ”Grøn omstilling handler om godt købmandskab, det at bruge så få penge på el, varme og processer som muligt, samtidig handler det om omstilling til et marked, hvor bæredygtighed er et kriterie på linje med pris, leveringstid og kvalitet. Jeg glæder mig til sammen med virksomhederne at finde potentiale til nye grønne projekter, og er i fuld gang med at planlægge en besøgsrunde i kommenen.”

SET og Skive kommune vil med indsatsen både sætte fokus på energi og ressource besparelser, men også samle virksomheder til temamøder og i netværk for at skabe nye samarbejder og nye grønne forretningsmuligheder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk