Skive Handicap Festival i nye hænder

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Seks år i træk har Skive Handicap Festival budt på musikoplevelser og hygge for handicappede fra hele Region Midt. Det syvende år bliver ingen undtagelse, lover foreningen Skive Festival, der afløser Skive & Friends som arrangør af handicapfestivalen.

”Holdet bag Skive Festival er stolte af at overtage stafetten med at arrangere Skive Handicap Festival fremover”, siger Michael Eiskjær, bestyrelsesformand for Skive Festival og fortsætter:

”Efter det store arbejde Skive & Friends har udført i mange år, er der bestemt fin grobund for at lave en god festival i Skive for handicappede. Vi er klar til at trække i arbejdstøjet og løfte opgaven – og vi har et mål om flere deltagere allerede i 2019”.

I trygge hænder
Skive Kommunes indhentning af tilbud på Skive Handicap Festival resulterede i to velkvalificerede bud på arrangøropgaven. Foreningen Skive Festival kunne dog tilbyde at afholde handicapfestivalen udendørs – og fordi netop det kriterium blev vægtet højt af Skive Kommune, afgjorde det sagen.

”Vi glæder os meget over vores nye samarbejdspartnere, og vi ved, at Skive Handicap Festival er i trygge hænder. Foreningen Skive Festival har jo selvsagt stor erfaring med at varetage alle facetter af et arrangement som dette”, siger Kultur- & Fritidschef Kent Sørensen:

”Vi oplever, at mange mennesker fra nær og fjern ser frem til Skive Handicap Festival med spænding hvert år. Derfor er det meget positivt, at vi kan videreføre den gode tradition i Skive med en dygtig lokal arrangør ved roret”.


Festival på Dyrskuepladsen
Skive Handicap Festival finder sted på Dyrskuepladsen den 4. juni 2019. Festivalens trofaste gæster kan derfor sætte et stort kryds i kalenderen allerede nu.

Trods skiftet af arrangør vil det kommende års festival beholde sit velkendte koncept med bl.a. salg af t-shirts, handicapvenlige faciliteter, lækre madretter, søde sager og flinke frivillige hjælpere – og ikke mindst underholdende musiknavne med velkendte sange og bred appel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk