Skive Awards har fået en flyvende start!

Foto: Brian Amtoft
NYHEDER:

Skive Awards skød i går gang i både billetsalget og nomineringsprocessen.

Allerede dagen efter er der kun 60 VIP billetter tilbage ud af de i alt 200, og hertil stadig ledige standardbilletter.

”Det er et ønskescenarie for os, og det understøtter at Skiveegnen gerne vil dette arrangement”, udtaler Charlotte Danefeld.

”Hertil skal det nævnes, at allerede et kvarter efter vi havde skudt nomineringsprocessen i gang, blev jeg ringet op af min webansvarlige, der kunne fortælle at der på så kort tid allerede var tikket 5 nomineringer ind. Hvor er det dejligt for Skiveegnen, at vi kan og vil dét vi gør her med arrangementet Skive Awards, og at erhvervslivet og kommunen bakker stærkt op økonomisk. Vi har et solidt erhvervsmiljø og det kan måles og mærkes på dette arrangement.”

På fotoet ses Kaj Ove Madsen sammen med fruen Grethe Madsen, som sidste år vandt Æresprisen til stor overraskelse for ham selv. I år skal han overrække Æresprisen til den nye person, som Skiveegnen ønsker at hylde for en årelang indsats for Skiveegnens erhvervsliv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring