Skive Awards - 220 billetter revet væk på kun 6 dage

Foto: Oplevelsesfabrikken
NYHEDER:

Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget. Kun 6 dage skulle der gå, inden alle 220 VIP billetter var totalt udsolgt.

Det er tvivlsomt, at der er flere VIP billetter på et senere tidspunkt, så skal man sikre sig billet til Skive Awards 1. marts i Skive Theater, så kan man købe standard billet som indeholder Awardshow og koncert med Peter & de andre Kopier til kun 195,- plus moms.

28. januar lukker muligheden for indstillinger desuden, så man har knap to uger til at indstille sin kandidat. Allerede over 150 indstillinger er tikket ind på kun en uge, hvilket igen vidner om en stor interesse for arrangementet.

Skive Awards bliver i år fejret en fredag aften og med live musik, så alle byens virksomheder og butikker har mulighed for at netværke efter endt prisuddeling også.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
20. august 2019, 15:00
Fredag den 23. august kl. 14.30 er der gadeteater, på Rådhustorvet i Skive, hvor KIF KIF Sisters optræder.
20. august 2019, 09:00
Youngsters er tilbage på podiet i Sejlsportsligaens 2. division 3. stævne i Skive, og denne gang med et godt forspring ned til nr. 2 og 3. der endte a point.
20. august 2019, 08:30
PR Chokolade A/S tilbagekalder 2 varianter af chokolade æsken: Orangeriet Vest. Et af chokoladerne i æskerne indeholder allergenet jordnødder (peanuts). Dette er ikke oplyst i ingredienslisten.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring