Skal du have støtte til dit Skive-projekt?

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Du eller din forening kan søge om støtte til et projekt eller lignende i én af puljerne for Skive By:

  • Byudviklingspuljen til projektforberedelse og fundraising
  • Skive Bydelspulje til etablering og gennemførelse

Byudviklingspuljen er et tiltag fra byrådet, der skal støtte udarbejdelsen af byudviklingsprojekter i Skive by. Det kan være idéudvikling, projektforberedelse, udarbejdelse af projektmateriale og beskrivelser, foruden fundraising. Byrådet ønsker med puljen at støtte borgerinitiativer, der har behov for et egentligt projektgrundlag for at søge støtte hos fonde og puljer.
Enhver borger, gruppe, forening, organisation, netværk eller lignende kan søge om støtte til lokale projekter, der afvikles i Skive for borgere i Skive. 

Bydelspuljen yder økonomisk støtte til projekter, der har til formål at udvikle Skive by til et endnu bedre sted at bo. Byrådet har etableret Bydelspuljen for at støtte op om borgernes mulighed for at sætte deres eget præg på deres bydel eller lokale boligområde. Bydelspuljen er kun gældende i Skive by. 

Enhver borger, gruppe, forening, organisation, netværk eller lignende kan søge om støtte til lokale projekter eller aktiviteter, der afvikles i Skive til gavn for borgere i Skive. 

Næste ansøgningsfrist for de to puljer er den 30. juli 2018
Udfyld ansøgningsskemaet i Skive Kommunes puljecenter: https://skive.project.emply.net/recruitment/VacanciesOverview.aspx?mediaId=537a7324-00fa-42c1-822d-d0256092ddb9

Her kan du også læse om de mange andre puljer, der er mulighed for at søge, hvis du har en drøm om at være med til at stå for udvikling af hele Skive Kommune.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk