Selvscanning for gravide i SuperBrugsen

NYHEDER:

Ny gratis babypakke til nybagte mødre, markedsføres med utraditionel film, der har premiere i dag

SuperBrugsen har i dag premiere på en utraditionel film, der viser, hvordan gravide kan scanne sig selv på en rigtig scanner i butikken, opstillet ved siden af en almindelig scanner, hvor man kan tjekke prisen på sine varer.

Scanneren er opsat og filmen produceret i anledning af, at SuperBrugsen introducerer en ny gratis ”babypakke”, til vordende mødre.

Men scanneren for de gravide er kun opsat i forbindelse med optagelsen af filmen, hvor en del kunder i SuperBrugsen Matthæusgade dog havde stor fornøjelse af den. Filmen er skabt af Konstellation og Republica. Filmen har fredag premiere på SuperBrugsens Facebook-side: https://youtu.be/cPC0gvlYBVc

”Vi har valgt at introducere den nye babypakke udelukkende via vores egne, primært digitale kanaler. Til gengæld har vi satset på en kreativ præsentation af høj kvalitet, som vi tror, kan blive delt i stort omfang på de sociale medier,” siger marketingchef Martin Dalsgaard Andersen, SuperBrugsen.

Babypakken indeholder alt fra bleer, babylotion og vådservietter til hygiejnebind, vaskepulver og dagcreme. En rummelig skuldertaske er der også blevet plads til, så mor og far har noget at fragte alle puslesager og skiftetøj rundt i. Babypakken sælges for 220 kr. Men er man medlem af Coop, er den gratis og kan bestilles via www.superbrugsen.dk/baby. Ikke-medlemmer kan via samme link oprette et medlemskab for 200 kr. og efterfølgende få babypakken gratis.

”Med dette tilbud vil vi dels gerne ønske vores kunder tillykke med den glædeligste af alle begivenheder, dels vise, at SuperBrugsen har et stort udvalg af rene varer til mor og barn - miljømærkede og mærket med allergimærket Den Blå Krans,” siger kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen.

Änglamark er en serie af økologiske, miljø- eller allergivenlige produkter. Alle Änglamarks babyprodukter er forsynet med Den Blå Krans og Svanemærket, og mange er kåret som bedst i test eller anbefales som det gode valg.

Babypakken er at finde på hylderne i SuperBrugsen fra den 29. maj.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk