Salg af plakaten ´Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...´

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Skive Kommunes gave til dimittender på ungdomsuddannelserne i Skive Kommune, er blevet noget af en succes, og plakaten med temaet ’Du ved, du er fra SKIVEegnen, når…’ oplever stor efterspørgsel.

Skive Kommune vil meget gerne imødekomme ønsket om salg af plakaten. Men der er nogle juridiske anliggender, der skal belyses, før det kan blive en realitet. Skive Kommune vil komme med en udmelding, så snart der er kommet en afklaring.

En plakat til alle dimittender
Plakaten er blevet uddelt og bliver fortsat uddelt til alle borgere, der færdiggør en ungdomsuddannelse på en uddannelsesinstitution i Skive Kommune fra juni 2019 til maj 2020.

Borgere fra kommunen, som færdiggør en ungdomsuddannelse på en uddannelsesinstitution i en anden kommune end Skive, er imidlertid også meget velkomne til at hente en plakat i Den Blå Diamant i tidsrummet 10.00-15.00 i løbet af uge 28 eller efter uge 31.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.
15. august 2019, 15:00
I løbet af få dage starter endnu et hold studerende på læreruddannelsen i Skive. Og det lover godt, for flere undersøgelser peger på, at der er mangel på uddannede lærere i mange dele af landet.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring