Salg af plakaten ´Du ved, du er fra SKIVEegnen, når ...´

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Skive Kommunes gave til dimittender på ungdomsuddannelserne i Skive Kommune, er blevet noget af en succes, og plakaten med temaet ’Du ved, du er fra SKIVEegnen, når…’ oplever stor efterspørgsel.

Skive Kommune vil meget gerne imødekomme ønsket om salg af plakaten. Men der er nogle juridiske anliggender, der skal belyses, før det kan blive en realitet. Skive Kommune vil komme med en udmelding, så snart der er kommet en afklaring.

En plakat til alle dimittender
Plakaten er blevet uddelt og bliver fortsat uddelt til alle borgere, der færdiggør en ungdomsuddannelse på en uddannelsesinstitution i Skive Kommune fra juni 2019 til maj 2020.

Borgere fra kommunen, som færdiggør en ungdomsuddannelse på en uddannelsesinstitution i en anden kommune end Skive, er imidlertid også meget velkomne til at hente en plakat i Den Blå Diamant i tidsrummet 10.00-15.00 i løbet af uge 28 eller efter uge 31.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
7. oktober 2019, 13:00
Hvor går man(d) hen, når livet gør ondt? Frivilligcenter Skive starter et effektivt gruppetilbud kaldet ’Kom Videre Mand’ op. Der er plads til 8 mænd der gerne vil videre i hver gruppe.
9. oktober 2019, 11:00
SønderCentret, Ågade 2 i Skive, har ladet et stort lokale forvandle sig til et (u)hyggeligt halloweenrum, hvor alle kan opleve gys og sjov i uge 42.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
15. oktober 2019, 09:00
Torsdag den 17. oktober fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring