Otte nye millionærer i weekenden

Foto: Søren Wesseltoft
NYHEDER:

Der blev strøet millioner med rund hånd over Danmark i weekend, og hele otte forskellige steder i landet går der nu en ny millionær rundt.

De første to millionærer kom fredag aften, da Eurojackpot tallene blev trukket. 1. præmiepuljen i Eurojackpot havde ramt sit max, så der var 570 mio. kr. på højkant til en heldig spiller. Sådan en spiller var der i Finland. Her blev en person vinder af hele 1. præmiepuljen. To danskere kan dog også kalde sig millionærer efter fredag aften. De to danske spillere vandt begge en 2. præmie, og kan hver se frem til en gevinst på 5.988.628 kr.

Den ene vinder har købt sin kupon i Højbjerg Super ved Hagebro i Skive kommune. Den anden heldige vinder har købt sin kupon i Drugstore på Mikkel Bryggers Gade i indre København. Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af de to vindere i Eurojackpot.

Når de melder sig, vil de få tilbudt millionærrådgivning, som alle millionærer der vinder mere end 1,5 mio. kr.

Eftersom maxpuljen blev vundet fredag aften, er der 63 mio. kr. i 1. præmiepuljen i denne uges Eurojackpot.

Men det var ikke kun fredag aften, der kom nye millionærer til. Lørdag skulle vindertallene i Lotto findes, og det var en populær kombination af tal, der kom ud af maskinen. Hele fire spillere havde de syv rigtige vindertal, og de deler dermed de 6 mio. kr. der var i puljen, så hver af dem får 1,5 mio. kr.

En vinder fra Aarhus har købt sin kupon på nettet, og her tager Danske Spil fat i vinderen. De resterende tre har købt deres kuponer Kvickly i Albertslund, SuperBrugsen i Kerteminde og SuperBrugsen i Give.

Ud over vinderne med syv rigtige, har Lotto også sin Millionærgaranti, der hver uge gør to personer til millionærer. Hver uge udtrækkes to spillede rækker, der så er en million værd. Det vil sige, at man på alle spillede rækker har to ekstra millionchancer. Der behøver ikke være nogen anden gevinst på kuponen. Derfor er det altid en god ide at få tjekket sin kupon – også selvom der ikke ser ud som, at der er nogen gevinst.

I lørdags kom de to millionærer fra Odense og Hammel. Den ene heldige vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon i Meny i Odense NV. Den anden heldige spiller har købt sin kupon i Centerkiosken i Hammel.

Ud over vinderen, der har spillet på nettet, har Danske Spil endnu ikke hørt fra nogle af de fem andre vindere i Lotto.

Der er 6 mio. kr. i puljen igen på lørdag. Da der ikke var nogen, der fangede Jokeren, er den på 3 mio. kr. Der kan vindes allerede på onsdag.

Denne uges Eurojackpot tal er:

15, 18, 19, 41, 42

Stjernetal:

4, 6

Denne uges Lottotal er:

2, 7, 15, 16, 20, 28, 35

Tillægstal

31

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
17. september 2019, 15:00
Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring