Oplev Skive 2017

NYHEDER:

I 2017 er hele Region Midtjylland vært for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 – en af Europas største kulturelle begivenheder. Skiveegnen er stærkt repræsenteret i mere end 20 projekter.

På VisitSkives hjemmeside vil siden Skive 2017 løbende blive opdateret med info og events.

Blandt de største events kan nævnes VM i middelalderkampsport på Spøttrup Borg i Kr. Himmelfartsdagene 25.-28. maj, her kommer krigere fra hele verden, og man kan opleve et middelaldermarked med mere end 400 aktører. 

I perioden 3. februar til 28. maj kan du opleve Katja Bjørns to videoinstallationer med temaet ”Misundelse” i Søndercentret eller på plænen foran Skives to kirker – en del af projektet ”De syv dødssynder”.

Lørdag den 6. maj løber Kultursamarbejdets OFF ROAD-festivals afslutningsevent af stablen: #OFFROADBREAKOUT.  Der sker i de gamle trælasthaller, XL Hallerne. Her kan du opleve en bred vifte af kulturevents og højdepunkter fra hele festivalen. 

Slå et smut ned på havnen i Skive og se Nathan Coleys lysende skulptur ”The Same For Everyone” – den er særlig flot i solnedgang. Eller gå en tur i Skulpturlandsby Selde – en landsby, som efterhånden er blevet kendt i kunstkredse som et anerkendt skulptur-eksperimentarium. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk