Nye lokale forretningsideer får frit løb i Skive

NYHEDER:

En folkeskole i Skive Kommune, Erhvervsakademiet Dania, Skive Erhvervs- og Turistcenter, Skive College og Aarhus Universitet vil i fællesskab udvikle et rum, hvor sprudlende ideer får frit løb, og nye projekter ser dagens lys. Hal B i Kultur Center Limfjord vil summe af innovation og udveksling af nye forretningsmodeller.

Nye ideer og fantasiske projekter folder sig ud, når en række lokale institutioner i Skive engagerer sig i Skandinaviens Biogaskonference den 8.-9. november.

De lokale udstillinger vil omkranse ti små mødelokaler, som har form af store bikuber. De kaldes for Beelabs og er udviklet på Århus Universitet. Under konferencen har de enkelte Beelabs forskellige funktioner. I projekt Biogas2020 har Århus Universitet tidligere på året arbejdet med forretningsmodeller, som fremvises i fem Beelabs. Et andet Beelab vil vise forretningsmodeller om Biogas udviklet i samarbejde med Gas2move, Agrobusiness Park og Aarhus Universitet, Btech.

I tre Beelabs vil anstrengelserne for at vinde konkurrencen om vinde Biogas2020 Innovations Challenge prisen udspilles. Kampen vil stå mellem tre teams, som vil bestå af et blandet hold fra de tre lande. I samarbejde med tre nordiske virksomheder skal de udvikle nye forretningsideer. Undervejs får de kyndig vejledning fra professionelle coaches.

Det sidste Beelab skal være kontrol rum og official rum, hvor besøgende løbende er velkomne til at følge med i konkurrencen. Med avanceret teknologi vil man løbende kunne følge med i udviklingen i de tre teams og få en status for, hvor langt de er kommet samt ”temperaturen” i samarbejdet.

Læs programmet her, hvor du også kan tilmelde dig

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk