Ny direktør for KulturCenter Limfjord

Foto: KulturCenter Limfjord
NYHEDER:

Processen med at finde Bent Mølgaards efterfølger som direktør for KulturCenter Limfjord (KCL) er nu tilendebragt. Ikke mindre end 66 personer søgte stillingen, og efter en grundig proces er det en enig bestyrelse, der har valgt en kendt skibonit - den 51-årige Knud Bjerre - som ny direktør.

Knud Bjerre har stor erfaring og gode resultater i forhold til at stå i spidsen for KCL. Bestyrelsen har valgt Knud Bjerre, da han er den, der kan videreføre og videreudvikle KCL som egnens kulturelle og sportslige fyrtårn. Knud Bjerre har tidligere stået for den kulturelle del af KCL og vender nu tilbage som administrerende direktør for hele KCL.

-Vi glæder os til samarbejdet med Knud og også til sammen med de mange dygtige medarbejdere på KCL at tage centret videre på rejsen til gavn for Skive og opland. Konkurrencen mellem kulturudbuddene er stor i vores landsdel, og vi vil med valget af Knud Bjerre sikre, at Skive fortsat er på det kulturelle landkort, udtaler bestyrelsesformand Ann Østergaard.

Knud Bjerre forpagter i dag Skive Theater, men vil fremover helt hellige sig udviklingen af KCL. Derfor opsiges forpagtningsaftalen med Skive Kommune, ligesom Knud Bjerre vil anmode byrådet om at træde ud af byrådet, hvor han i dag er medlem af Kultur & Fritidsudvalget og formand for Byudviklingsudvalget.

-Efter 13 gode år i Skive Theater, hvor teatret har gennemgået en stor udvikling, er det naturligvis vemodigt at sige farvel til Skive Theater. Men KCL er med sine 22.000 m2 under tag, uden tvivl egnens største kulturelle fyrtårn, så derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at det var tid til at søge nye udfordringer, og at jeg skulle søge stillingen. Jeg er utrolig glad for at bestyrelsen valgte mig, som den, der skal skabe endnu mere liv i de fantastiske rammer som KCL råder over, og jeg glæder mig enormt til at påtage mig opgaven, udtaler Knud Bjerre.

Knud Bjerre tiltræder stillingen 1. april og ser frem til at være med til at gøre en forskel for de over 500.000 årlige gæster samt til samarbejdet med sponsorer og de mange andre interessenter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 09:00
Midt i en verdensrekord har Thise Mejeris rødkit ost, Benedict Rød Kloster, opnået den fornemste hæder af hæder en ost kan få i den gastronomiske supermagt Frankrig.
18. juni 2019, 13:00
Maskinmester Michael Petersen går på pension efter næsten 33 års ansættelse ved Skive Kommune.
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00
7. juni 2019, 13:00
Steffen har 4 børn, fuldtidsarbejde og færdig med deltidsstudie: ”Jeg har fået det bedste fra to verdener”.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring