Ny direktør for Kultur- og Familieforvaltingen

Jan Lund-Andersen
Foto: Skive Kommune
Jan Lund-Andersen
NYHEDER:

Byrådet har tirsdag aften godkendt bedømmelsesudvalgets indstilling om at ansætte Jan Lund-Andersen, som direktør for Kultur- og Familieforvaltningen i Skive Kommune.

Jan Lund-Andersen er 55-år, uddannet fra Statskundskab på Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som børne- og familiedirektør i Jammerbugt Kommune, som han har bestridt de seneste syv år. Han har desuden en bred vifte af ledelsesmæssige erfaringer fra tidligere ansættelser, bl.a. som kommunaldirektør i Løgstør Kommune, samt fra en række andre stillinger i stat, amt og kommuner.

"Vi har haft et særdeles stærkt ansøgerfelt til denne stilling, hvilket jeg naturligvis er meget tilfreds med", udtaler borgmester Peder Christian Kirkegaard, og forsætter: "Det er en vigtig post og direktøren spiller en central rolle i forhold til at sikre en fortsat effektiv drift og en god udvikling på de mange områder som hører under direktøren. Jeg er sikker på at Jan er den helt rigtige til det job. Han har en rigtig solid erfaring med sig og kender de fagområder som han kommer til at beskæftige sig med her i Skive Kommune. "

Jan Lund Andersen får, som direktør for kultur- og familieområdet, det overordnede faglige og økonomiske ansvar for en meget stor del af de kommunale service- og myndighedsopgaver, herunder skoler, dagtilbud, dagpleje, sundhedspleje, familieområdet, samt kulturområdet med bl.a. bibliotek, museer og musikskole. Disse områder beskæftiger i alt ca. 1.700 medarbejdere og har et samlet driftsbudget på 852 mio. kr. og et anlægsbudget på 26 mio. kr.

"Jeg ser meget frem til samarbejdet med Jan Lund-Andersen", kommenterer kommunaldirektør Per Mathiasen og forsætter: "Jan har den helt rigtige faglige profil og en usædvanlig bred og dybtgående erfaring som direktør, hvilket gør ham særdeles velkvalificeret til jobbet som direktør hos os. Jeg ser det også som meget vigtigt, at Jan desuden har en personprofil som passer utrolig godt til stillingen og til Skive Kommune. Jeg er, på baggrund af de samtaler og tests som Jan har været igennem, helt sikker på at han kan matche de værdier vi har i Skive Kommune og vil kunne indgå i et tæt og godt samarbejde med resten af organisationen og med egnens borgere og andre samfundsaktører."

"Jeg er meget glad for at have fået den spændende stilling som direktør i Skive Kommune. Nu glæder jeg mig allermest til at komme i arbejdstøjet og i gang med opgaven", udtaler Jan Lund-Andersen. "Jeg kender de faglige områder ret indgående og ser et stort potentiale i at arbejde med de visioner som Skive Kommune har for udvikling af egnen og den gode service til borgerne. Jeg lægger meget vægt på at skabe resultater i et samspil med de relevante aktører og på tværs i organisationen, så jeg ser meget frem til at møde og samarbejde med medarbejderne og lederne på området, med politikerne, direktørerne og de mange andre samarbejdspartnere."

Stillingen som direktør for kultur- og familieforvaltningen bliver ledig når den nuværende direktør for området, Per Nors, fratræder med udgangen af maj for at gå på pension. Jan Lund-Andersen tiltræder stillingen 1. juni.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk