Ny besøgsrekord i KCL

Foto: Jan Sand
NYHEDER:

KulturCenter Limfjord i Skive kan endnu engang præstere en besøgsrekord, idet tallet for 2017 for første gang runder den magiske halve million besøgende.

Helt præcis havde KCL i det forgangne år besøg af 507.917 gæster til et af de mange møder, konferencer eller events, til forskellige former for idræt ikke mindst håndbold, samt til de mange kulturelle aktiviteter med koncerter, shows og de mange film i biografen.

-Vi har oplevet en rigtig flot vækst ikke mindst i vores badeland og motionscenter, hvor det samlede besøgstal nåede op på 271.723. Det nyrenoverede badeland har heldigvis kørt helt uden driftsproblemer i 2017 og med den store investering, vi har gennemført i motionscentret i det forgangne år, så står vi med nogle ganske unikke faciliteter, som brugerne for alvor har taget til sig, fortæller direktør Bent Mølgaard.

50 års jubilæum og stor tilbygning

Fra fredag 1. til og med søndag 10. september markerede KCL centrets 50 års jubilæum. Det skete med en lang række arrangementer omfattende alle centrets mange arrangementsflader; håndbold, badeland, fitness, biograf, kultur samt møder og events. En stor jubilæumsudstilling præsenterede i ord og ikke mindst billeder den imponerende udvikling, der er sket på Skyttevej siden åbningen af friluftsbadet 29. august 1967 og frem til ibrugtagningen af den nye hal C, et nyt mødelokale, en ny bred forbindelsesgang samt Skive fH’s nye klublokale og kantine, der alle stod klar ved årsskiftet. KCL råder efter den seneste tilbygning nu over mere end 20.000 kvadratmeter under ét tag, og centret har såvel i størrelse som besøgstal for alvor markeret sig som klart det største oplevelsescenter i hele Nordvest Jylland.

-Nu ser vi frem til 2018, hvor vi for alvor får mulighed for at implementere de nye faciliteter i den daglige drift, og til at huset for alvor bliver bundet sammen, så gæsterne frit kan bevæge sig på tværs i centret, fortæller Bent Mølgaard. 

-Vi kan med tilfredshed se tilbage på et år med et stort og voksende aktivitetsniveau på alle platforme, og det har krævet en stor indsats fra såvel vort faste personale som det store antal løstansatte medarbejdere, der alle sætter en ære i, at de besøgende får oplevelser ud over det sædvanlige, når de besøger KCL. Uden medarbejdernes indstilling og store engagement kunne vi slet ikke opnå et så fornemt resultat, forklarer Bent Mølgaard.

Flere og flere vælger KCL som det naturlige mødested i det Nordvestjyske område, og det gælder såvel inden for møde- og konferenceområdet som private fester, firmaevents m.v. KCL oplyser, at man forventer et aktivitetsniveau i 2018 på samme niveau som i 2017.

-Vi er både stolte og ydmyge over den tillid, som så mange mennesker viser os. Vi er fuldt ud klar over, at det forpligter, så vi også i 2018 kan leve op til vore gæsters store forventninger, udtaler Bent Mølgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk