Nomi4s fortæller om ny affaldssortering

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Danmark for Målene har godt gang i deres danmarksturné. I 48 byer sætter de fokus på FN’s 17 verdensmål.

D. 17. august kommer de til Skive for fjerde gang ud af i alt seks. Temaet vil her være ’Emballage som ressource’. Nomi4S vil ved dette arrangement stå klar til at fortælle om det nye affaldssorteringssystem, som snart træder i kraft. Se de nye affaldsbeholdere og få svar på alle dine spørgsmål.

Oplev Katrine Bille fra DR Ramasjang
Mod også Katrine Bille, som er børne-TV-vært, kendt fra DR Ramasjang, blandt andet fra Lille Nørd og Luk op, Luk i. Hun laver et show med musik og farver for børn og barnlige sjæle. Her vil hun have fokus på dyrelivet i havene og affaldssortering. Katrine går på scenen kl. 12.30

Tag på rejse som returneret flaske
Hvad sker der egentlig med en flaske, når du returnerer den? Det kan du finde ud af via Dansk Retursystems ’Learning Lab’, som også er med ved arrangementet. ’Learning lab’ er et interaktivt læringsrum bygget op i en 40 fods container på hjul og med solceller. Learning Lab er udviklet for at give danskerne et indblik i, hvad der sker med flasker og dåser, når vi afleverer dem i flaskeautomaten eller på pantstationen. Du kan blandt andet opleve at være en flaske eller dåse, som ryger gennem flaskeautomaten og videre til fabrikken, hvor den bliver presset, mast og sorteret. Du kan også prøve interaktive spil og lære mere om, hvad det danske pantsystem betyder for klimaet.

Hvis du vil vide mere:
Arrangement: Danmark for Målene med temaet ’Emballage som ressource’

Posthustorvet i Skive d. 17. august kl. 10-14

Læs mere og tilmeld dig begivenheden på Facebook.

 

Om Danmark for Målene:
Danmark for målene er arrangeret af 48 danske kommuner i samarbejde med ”Verdens bedste nyheder”, ”Globalt fokus” og ”Global public”. Projektet går ud på, at der er planlagt en FN’s 17-verdensmålsturne i 48 danske byer, hvor man vil besøge hver by 6 gange. Dette sker, fordi man har erfaret, at kun 20% af danskerne kender verdensmålene, og det vil man gerne ændre på. Hver gang projektet kommer til Skive, vil der være forskellige fokus. ’Emballage som Resource’ er fjerde arrangement ud af seks.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring