Millionbevilling til lokal turisme-indsats

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Dansk Erhvervsfremmestyrelse har bevilget 1.995.650 kroner til et projekt, som har til formål at styrke turismen i vores del af landet.

Skive Kommune har sammen med Struer og Morsø kommuner søgt om pengene for at konsolidere turisme-indsatsen i det kommende destinationsselskab – Destination Limfjorden.

Det nye destinationsselskab vil lægge hovedvægten på to aktiviteter: Dels at etablere Destination Limfjorden og udarbejde en strategi for turisme-udviklingen, dels arbejdet med at opbygge og udvikle et nyt brand og stærke kernefortællinger om egnen. Herunder vil der være en lang række delprojekter, som skal udvikles. Alt sammen skal ske i tæt dialog med lokale turismeaktører i de tre kommuner.

Stor interesse
Der har været stor interesse for erhvervsfremmestyrelsens turismepulje. Der er ansøgt for ca. 108 mio. kr., og 42 ansøgninger er indstillet til bestyrelsen.

Heraf har 26 fået tilsagn eller betinget tilsagn, mens 16 ansøgninger har fået afslag.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring