Ludvig ansat som rottehund i Skive Kommune

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Skive kommune har tegnet kontrakt med rottefænger Dick Nielsen, som er ejer af Ludvig, Skive Kommunes nye ”hjælper” indenfor rottebekæmpelsen. Ludvig har siden sommerferien været med ude i marken sammen med hans ejer.

Ludvig er af racen Dansk Svensk gårdhund, som også kaldes en rottehund. De er eksperter i at finde rotter og sammen med hundeføreren kan de hurtig eliminere rotteproblemet. Rottehunde indkredser hurtigt rotterne, også selvom de gemmer sig under gulve eller bag vægge, hvor vi ikke selv kan se dem.

Ludvig kommer til at have arbejdsdagen sammen med hans ejer rottefænger Dick Nielsen og er under oplæring de første fem måneder. Det kræver disciplin, omhyggelighed, tillid, respekt og struktur at have en rottehund med sig på job. Vi glæder os til at følge Ludvigs opvækst og arbejde. Det er et stort arbejde at komme i lære som rottehund, men Ludvig går til den med nysgerrighed, og har bestemt evnen til at reagere, når der er rotter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
15. november 2019, 09:00
Spøttrup Cirklen modtager Skive Kommunes Kulturpris 2010, mens fyrtårnsprisen ’Årets Otto’ går til den kunstneriske ildsjæl Troels Madsen.
29. oktober 2019, 09:00
Sig nej tak til stress og opnå større trivsel. Stress er en tilstand, du kan gøre noget ved, hvilket er essensen i dette foredrag.
15. november 2019, 16:00
Vejen spærres på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring