Lokal jæger er med i ´Den store bagedyst´

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © (c) DR
NYHEDER:

Timm Vladimir er endnu engang klar til at byde velkommen til 'Den store bagedyst', hvor 10 nye deltagere og to nye dommere venter spændt på at bage og smage sig ind i danskernes stuer.

Rosa Christensen, 59 år, fra Glyngøre står klar til at deltage i den 6. sæson af 'Den store bagedyst'. Rosa driver til hverdag H2O Branding, og har jagttegn - selvom det er ved at være lidt tid siden hun sidst var af sted.

Siden det blev offentliggjort at Rosa skulle deltage i programmet har hun haft travlt. Hun glæder sig til at være med i programmet og udtaler: "De unge deltagere har allerede en fanside, så det må jeg også ha'!".

Ti nye, skønne personligheder
Nye eventyr venter for de forventningsfulde deltagere og dommere, når de i ni programmer udfordres af nye konkurrencer, ukendte metoder og kompliceret bagværk, der kan få mundvandet til at løbe på de fleste. Søren Olsen, der er redaktør på ’Den store bagedyst’, glæder sig til, at seerne skal møde de nye deltagere, som alle tager os med ind i deres personlige bageverdener:

”Jeg glæder mig til, at seerne skal lære de 10 nye deltagere at kende – de er fantastiske. Vi har endnu engang fundet 10 nye, skønne personligheder, der repræsenterer danskerne på kryds og tværs, og jeg er sikker på, at alle vil finde én, der er deres favorit, og som de vil holde med i programmet.”

Deltagerne inspireres af alt fra kunst, rejser og noget så utraditionelt som bilmekanik, hvilket allerede kommer til udtryk i første program, hvor deltagerne udfordres og blandt andet skal fortolke den gode gamle ’snitte’.

De ti deltagere

Anton Dahl Grue, 20 år, Lyngby
Nicolai Mouritzen, 43 år, Hellerup
Jesper Søvndal, 28 år, Kolding
Kirsten Jazmin Thur, 21 år, Odense
Nipuni Julie Jakobsen, 27 år, Aarhus C
Rosa Christensen, 59 år, Glyngøre
Anam Akhtar, 28 år, København NV
Lisette Toth Larsen, 35 år, København Ø
Jacob Lund Hjort, 30 år, København Ø
Andrea Søllested, 50 år, Næstved

Den 6. sæson af 'Den store bagedyst', sendes den 4. oktober 2017 klokken 20.00 på DR1.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk