Ledige pladser i "Kom Videre Mand"-gruppe

Foto: Frivilligcenter Skive
NYHEDER:

Det kan være svært at komme videre når livet slår knuder, og måske kan særligt mænd have svært ved at række ud og bede om hjælp eller bruge deres netværk, når det gør ondt i livet.

Derfor tilbyder Frivilligcenter Skive et forløb for almindelige mænd, der står i en ualmindelig livssituation som f.eks. skilsmisse, stresssymptomer, arbejdsløshed eller andre ting som er svære at tackle.

Forløbet hedder Kom Videre Mand og det strækker sig over 8 uger med et ugentligt møde. Der er en fast temarække, og to af Frivilligcentrets gruppeledere vil guide og støtte deltagerne gennem hele forløbet, som har vist sig effektivt for mænd i livskrise. Der er tale om en slags selvhjælp, hvor mændene får et stærkt fællesskab hvor der kan tales åbent om tingene.

Der er plads til 8 mænd i en gruppe, og det første gruppeforløb starter så snart der er tilmeldinger nok. I øjeblikket er ca. halvdelen af pladserne reserveret. Hvis man er nysgerrig eller interesseret i at være med, skal henvendelse ske til Frivilligcenter Skive. Alle kommer til en indledende forventningssnak med en gruppeleder, hvor man sammen finder frem til, om forløbet i Kom Videre Mand er en god idé. Alt er selvfølgelig fortroligt, der er tavshedspligt og alle møder og samtaler foregår i trygge og fortrolige rammer.

Der er 4 gruppeledere i projektet, som alle er klædt på til opgaven og står klar til at tage imod. De har selv oplevet, hvor enkelt det er at fortælle sin historie til andre, når rammen er sat, og de opfordrer alle mænd med et ønske om at komme videre til at henvende sig.

"Der bliver bare lukket op for posen når andre ligesom har taget teten, og alle har jo en historie i bagagen som ikke kun er rosenrød. Men det hjælper at dele, og jeg synes det er super, at der er et fast forløb med temaer som får sat gang i en proces. Vi gruppeledere er jo ikke terapeuter, så det er hjælp til selvhælp, men vi er selvfølgelig klar til at støtte og guide deltagerne gennem forløbet", siger Martin Henriksen, en af de 4 gruppeledere der har været på kursus for at blive klædt på til opgaven.

Interesserede mænd kan henvende sig til Frivilligcenter Skive på telefon 22102148 eller på Kom Videre Mand Skives mail: kvmskive@gmail.com. Man kan se mere om projektet på Frivilligcenter Skives hjemmeside.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. december 2019, 13:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under antiguansk flag, onsdag eftermiddag den 11. december ca. kl. 14:00.
10. december 2019, 11:00
Fredag den 13. december kl. 16.00 - 22.00 inviterer Tambohus Ungdomsskole, store som små, til skøjtedisko på Skive Skøjtebane.
10. december 2019, 11:00
Næstildvej spærret mellem Oddense og Kåstrup.
10. december 2019, 09:00
For at Borgerservice & Ydelse kan blive ved med at yde en god service til dig som borger, skal de til møde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring