Kræmmermarked med vokseværk

Foto: Kulturcenter Limfjord
NYHEDER:

Landsdelens største indendørs kræmmermarked rykker til større hal.

Når Sport & Event Center Jebjerg i samarbejde med Kulturcenter Limfjord lørdag 4. november åbner dørene til efterårets traditionelle marked, så bliver det for første gang i den nye Hal C, der netop er taget i brug i KCL.

-Grundarealet i den nye hal C er større end i Freja Arena, hvor markedet hidtil var været gennemført. Dertil kommer de tilknyttede sale og den nye forbindelsesgang som alt sammen betyder, at der vil være plads til endnu flere boder og kræmmere end tidligere, forklarer Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg.

De mange kræmmere står klar i Hal C, Sundsøresalen og Spøttrupsalen samt andre af KCL’s lokaler, og alle standene er proppet med alskens udbud og effekter af enhver art. Der vil således være rig mulighed for at erhverve sig spændende ting og sager inden for stort set alt – og mon ikke rigtig mange vil gøre en god handel – måske særligt med henblik på den forestående højtid.

Kræmmermarkedet har åbent lørdag 4. november fra klokken 10 til 17 og søndag 5. november fra klokken 10 til 16. Arrangørerne oplyser, at såfremt man er interesseret i en stadeplads til årets sidste kræmmermarked, så er der stadigvæk nogle få ledige stande, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk