Kræmmere trodser vinteren og holder marked i KCL

Foto: Kulturcenter Limfjord
NYHEDER:

Siger man første weekend i februar måned, så siger man samtidig automatisk Kræmmermarked i Kulturcenter Limfjord (KCL).

Og i år er ingen undtagelse. I weekenden 2. og 3. februar står Sport & Event Center Jebjerg og KCL igen klar med det traditionsrige kræmmermarked, der samler omkring 100 kræmmere fra nær og fjern.

Markedet er også denne gang placeret i Interfjord Arena, som er den største hal i KCL. De 100 kræmmere står igen parate ved deres boder, når markedet åbner lørdag klokken 10. Og som det sig hør og bør, så kan man som besøgende finde stort set alt, hvad hjertet begærer, og rigtig mange af de besøgende vil kunne gøre en god handel, når de besøger det store indendørs marked i løbet af weekenden.

-På trods af, at der nok generelt set er en vis stagnation på dette marked, og mange oplever svigtende opbakning, så fornemmer vi heldigvis fortsat stor interesse, fortæller Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg, der står bag markedet. Det handler jo også om at holde fast, og nu har vi holdt marked i KCL i de samme perioder de seneste syv år, så det er blevet en god og populær tradition for såvel kræmmere som de mange trofaste besøgende, forklarer Jan D. Andersen.

Det store Kræmmer- og loppemarked er åbent begge dage fra klokken 10 til klokken 16, og bliver de besøgende sultne eller tørstige efter lang tids søgen efter netop det, de står og mangler, så kan de få stillet såvel sult som tørst i den hyggelige Kræmmer Cafe, der er placeret i foyeren.

Det oplyses, at der stadigvæk er få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring