Kræmmere trodser vinteren og holder marked i KCL

NYHEDER:

Siger man første weekend i februar måned, så siger man samtidig automatisk Kræmmermarked i Kulturcenter Limfjord (KCL).

Og i år er ingen undtagelse. I weekenden 2. og 3. februar står Sport & Event Center Jebjerg og KCL igen klar med det traditionsrige kræmmermarked, der samler omkring 100 kræmmere fra nær og fjern.

Markedet er også denne gang placeret i Interfjord Arena, som er den største hal i KCL. De 100 kræmmere står igen parate ved deres boder, når markedet åbner lørdag klokken 10. Og som det sig hør og bør, så kan man som besøgende finde stort set alt, hvad hjertet begærer, og rigtig mange af de besøgende vil kunne gøre en god handel, når de besøger det store indendørs marked i løbet af weekenden.

-På trods af, at der nok generelt set er en vis stagnation på dette marked, og mange oplever svigtende opbakning, så fornemmer vi heldigvis fortsat stor interesse, fortæller Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg, der står bag markedet. Det handler jo også om at holde fast, og nu har vi holdt marked i KCL i de samme perioder de seneste syv år, så det er blevet en god og populær tradition for såvel kræmmere som de mange trofaste besøgende, forklarer Jan D. Andersen.

Det store Kræmmer- og loppemarked er åbent begge dage fra klokken 10 til klokken 16, og bliver de besøgende sultne eller tørstige efter lang tids søgen efter netop det, de står og mangler, så kan de få stillet såvel sult som tørst i den hyggelige Kræmmer Cafe, der er placeret i foyeren.

Det oplyses, at der stadigvæk er få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk