Kendt konfirmandmesse i ny forklædning

Foto: Kulturcenter Limfjord
NYHEDER:

Søndag 20. januar gennemfører Kulturcenter Limfjord (KCL) i samarbejde med en styregruppe fra Skives handelsliv den velkendte konfirmandmesse.

Messen har i et par år været placeret i Søby-Højslev, men styregruppen fandt, at tiden var inde til at forsøge at løfte messen, såvel på størrelse som organisatorisk.

-Det blev sværere og sværere for os, at finde tid til at stå for messen og alle de praktiske opgaver sideløbende med vores almindelige arbejde, så derfor tog vi kontakt til KCL, som var helt med på at løfte opgaven, fortæller Anja P. Nielsen, styregruppen.

Største messe og flere udstillere
Over 30 udstillere har allerede sikret sig standplads i KCL’s største hal, og her vil de besøgende kunne finde inspiration til alt fra leje af lokaler og service til festen, mad, dekoration og borddækning, tøj til ham og hende og naturligvis gaveideer af enhver slags.

-Det er et rekordstort antal udstillere, der har valgt at deltage på Skiveegnens Konfirmandmesse, fortæller projektleder Anders Heegaard, KCL. Og skulle der være et par virksomheder eller butikker, som endnu ikke har sikret sig en stand på messen, så kan det stadigvæk nås.

Gratis entre og modeshows
Messen gennemføres søndag 20. januar 2019 fra klokken 10 til 15. Der er gratis entre til messen, og de besøgende vordende konfirmander og deres familier kan udover at besøge de mange stande for at samle inspiration til fest og gaver også overvære to modeshows, hvor der vil blive præsenteret tøj til både ham og hende – både til selve dagen og til dagen derpå. Modeshowene gennemføres i Sundsøresalen, der ligger i umiddelbar tilknytning til hallen og foyeren. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
20. august 2019, 15:00
Fredag den 23. august kl. 14.30 er der gadeteater, på Rådhustorvet i Skive, hvor KIF KIF Sisters optræder.
20. august 2019, 09:00
Youngsters er tilbage på podiet i Sejlsportsligaens 2. division 3. stævne i Skive, og denne gang med et godt forspring ned til nr. 2 og 3. der endte a point.
20. august 2019, 08:30
PR Chokolade A/S tilbagekalder 2 varianter af chokolade æsken: Orangeriet Vest. Et af chokoladerne i æskerne indeholder allergenet jordnødder (peanuts). Dette er ikke oplyst i ingredienslisten.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring