KCL skal have ny direktør

Foto: KulturCenter Limfjord
NYHEDER:

Efter syv år som adm. direktør for Kulturcenter Limfjord (KCL) har Bent Mølgaard valgt at stoppe og gå på efterløn. Det sker nærmere bestemt med udgangen af april måned 2019.

-Det er ganske udramatisk, forklarer Bent Mølgaard, der bliver 64 år til februar. Jeg er blot nået dertil i mit liv, hvor det føles rigtig at stoppe - og i stedet få tid til andre ting i tilværelsen. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at dette job kræver rigtig meget tid - også aftener og weekends, og nu har jeg været i denne branche i mere end 30 år, så nu synes jeg, det er blevet tid til at prioritere andre ting i tilværelsen så som venner, fritidsinteresser og ikke mindst min familie, børn og børnebørn, fortæller Bent Mølgaard.

-Vi er meget kede af, at Bent har valgt at stoppe, men samtidig har vi i bestyrelsen stor respekt og forståelse for beslutningen. I de syv år Bent har siddet i direktørstolen i KCL har han stået i front for en imponerende og positiv udvikling. KCL overtog selv driften af hele centret fra 1. januar 2013 og denne udvikling er gået over al forventning, udtaler Ann Østergaard, formand for KCL’s bestyrelse. Siden er der foretaget endog meget store investeringer og forbedringer rundt omkring i centret, og der har Bent Mølgaard været en sikker og kompetent anfører på holdet.

I løbet af de syv år er der gennemført en del større ombygninger og moderniseringer af KCL, så centret i dag råder over mere end 21.000 kvadratmeter. Lige nu er KCL i gang med endnu to mindre ombygninger. Dels Skive fH’s tidligere klublokale, der er ved at blive ombygget til en ny multisal, og dels en forlængelse af gangen til Koncertsalen, så personale og teknikere kan komme direkte til backstageområdet uden at skulle hen over scenen.

-Det har været en utrolig spændende rejse, forklarer Bent Mølgaard. KCL er et fantastisk og unikt center, som ikke har sin lige noget sted i Danmark, så det kan vi i Skive godt være meget stolte af.
Ligeledes har KCL et stort korps af dedikerede medarbejdere – såvel de 30 fastansatte som de mere end 100 løst ansatte, som hver eneste dag gør en kæmpe forskel, så de mere end 500.000 gæster, der årligt besøger KCL oplever et moderne og velfungerende center. Og den udvikling er jeg både stolt og ydmyg over at have fået lov til at stå i spidsen for, udtaler Bent Mølgaard.

Bestyrelsesformand Ann Østergaard forklarer, at bestyrelsen er i fuld gang med ansættelses-processen for at finde en ny direktør, og at stillingen vil blive slået op i løbet af ganske kort tid.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk