Kampvalg til generalforsamling i Durup Borger og Erhvervsforening

NYHEDER:

Den 9. marts afholdt Durup Borger- og Erhvervsforening den årlige generalforsamling - og den blev på flere måder lidt ud over det sædvanlige.

For det første måtte den af praktiske årsager afholdes i Durup Hallen mod normalt på Durup Kro.

For det andet måtte de 17 deltagere flytte lokale netop som generalforsamlingen var erklæret lovlig varslet og formanden skulle til at aflægge sin beretning. Årsagen var, at de sidste deltagere netop ankom på dette tidspunkt og dermed fyldte hallens mødelokale op til over bristepunktet.

Flytningen blev taget med godt humør og efter nogle minutters flytten rundt og kommen duge på bordene, kunne generalforsamlingen fortsætte. Efter behandlingen af beretning og regnskab (som begge blev godkendt), endte valg af bestyrelsesmedlemmer som kampvalg. 3 nye skulle vælges, mens 4 kandidater var i spil. Valget faldt på Marianne Filtenborg (nyvalg), Karen Magrethe Nielsen (genvalg) og Thomas Rosenkrands (genvalg). Den sidste kandidat, Per Dalstrup, blev samtidig valgt som suppleant.

Der kom en del forskellige kommentarer og forslag på bordet, blandt andet om at gøre mere for nye borgere og virksomheder i byen, så de føler sig velkomne. Der var også ros fra salen til flere af de initiativer, som forskellige arbejdsgrupper udfører – ikke mindst ’Den Grønne Hold’, som blandt andet har stået for arbejdet med søen i anlægget.

Den nye bestyrelse konstituerer sig senere på måneden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk