INTERFJORD og KCL indgår samarbejde

Partner og Group Managing Director Jens Holmgaard Pedersen, INTERFJORD og KCL’s adm. direktør Bent Mølgaard er her fotograferet i INTERFJORD ARENA ved aftalens indgåelse.
Foto: KulturCenter Limfjord
Partner og Group Managing Director Jens Holmgaard Pedersen, INTERFJORD og KCL’s adm. direktør Bent Mølgaard er her fotograferet i INTERFJORD ARENA ved aftalens indgåelse.
NYHEDER:

Transportfirmaet INTERFJORD med hovedkontor i limfjordsbyen Glyngøre har netop indgået en navnesponsoraftale med Kulturcenter Limfjord (KCL), som betyder, at centrets opvisningshal Hal A fremover bliver til INTERFJORD Arena.

-Som en lokalforankret virksomhed på Skive-egnen, er vi glade for, at vi har fået muligheden for at støtte op om egnens kulturelle fyrtårn, udtaler Partner og Group Managing Director Jens Holmgaard Pedersen, INTERFJORD. KCL rammer bredt på sport- og oplevelseskulturen, og for os er sponsoratet en kombination af flere ting.

-Aftalen skaber efter vores opfattelse synlighed og en effektfuld eksponering i det lokalsamfund, hvor vi som virksomhed har skabt vores platform. Vi nyder godt af en stor lokal opbakning fra erhvervslivets virksomheder, og derfor glæder det os, at vi på denne måde kan være med til at støtte op omkring egnens kulturaktiviteter til glæde for hele lokalområdet, forklarer Jens Holmgaard Pedersen.

INTERFJORD er en velrenommeret, dynamisk, partnerejet transportvirksomhed med kontorer i Glyngøre, Frederikshavn, København, Randers, Stavanger Norge, Krakow Polen, der via dygtige medarbejdere formidler et bredt udvalg af produkter på det globale transportmarked.

-Vi er utrolig stolte og ydmyge over, at en så stor og international baseret virksomhed har valgt at støtte op omkring KCL og vores virke, udtaler KCL’s direktør Bent Mølgaard. Vi tager det som en anerkendelse af det arbejde og den store indsats, centrets mange medarbejdere hver eneste dag året rundt yder for at skabe kvalitetsoplevelser til kommunens borgere inden for alle de forskellige segmenter, vi opererer på.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring