Håndværkerne finder værktøjet frem til Skivemødet

NYHEDER:

Unge tømrer- og elektrikerlærlinge vil under Skive-mødet vise deres talenter frem på Rådhustorvet i Skive, hvor et stort telt danner rammen om de lokale skolemesterskaber i håndværksfag. Kom og hep på vores unge talenter, lyder opfordringen fra Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Fredag den 3. maj under Skive-mødet vil en del af Rådhustorvet være reserveret til unge tømrer- og elektrikerlærlinge fra Skive College, som skal dyste om at være de bedste inden for deres fag. Det er Dansk Byggeris lokalforening BYG Skive-Salling, der har taget initiativ til at afholde skolemesterskaberne i Skills i Skive, og som har sørget for det praktiske med arrangementet.

- Jeg håber, at alle vil kigge forbi teltet og se, hvor dygtige vores unge lærlinge er og samtidig lære mere om, hvad man kan bruge en erhvervsuddannelse til. Vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder har travlt i de her år, og de kommer også til at mangle hænder i fremtiden, så jeg håber, at både børn og deres forældre vil lade sig inspirere af det, de ser, og overveje mulighederne i vores branche, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

Hovedfokus ved Skive-mødet er ”Danmark i balance”, og det er den overskrift, arrangementer og debatter i løbet af Skive-mødet vil tage udgangspunkt i.

- En vigtig del af balancen er også at fremtidssikre vores virksomheder med dygtig arbejdskraft, så de forsat kan skabe aktivitet og arbejdspladser i lokalområdet, siger Niels Hansen.

Lige som DM i Skills afholdes en gang om året i en større by i Danmark, så er ambitionen, at de lokale skolemesterskaber i Skive fremover også skal afholdes en gang om året under Skive-mødet.

- Vi har mange gode håndværksvirksomheder, der er dygtige til deres håndværk, og vi har også mange lærlinge, der er knalddygtige. Vi skal hvert år finde de bedste ved vores lokale mesterskab og sende dem til DM i Skills, så vi kan vise vores fag og dygtige unge mennesker frem, siger Niels Hansen, formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Vinderne af de lokale skolemesterskaber i Skive går videre til de regionale mesterskaber, hvor de skal dyste om at komme med til DM i Skills i 2020 i Bella Center i København

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk