Gode råd og idéer til innovationsminister Sophie Løhde

Fotograf: Nadia Fryd
NYHEDER:

I sit arbejde med regeringens kommende sammenhængsreform er ministeren i fuld gang med at indsamle idéer til mere sammenhæng og færre siloer i den offentlige sektor.

Den 11. december besøger hun derfor Skive Sundhedshus, hvor rammerne for samarbejdet om sundhed får et serviceeftersyn.

I Skive Sundhedshus samarbejder sundhedspersoner fra kommunen, hospitalet og de praktiserende læger om at skabe gode forløb for borgerne i Skive Kommune. Her samles kræfterne på tværs af alle sektorer. Men det kan være en kompliceret affære, når 3 sektorer skal samarbejde. Ind imellem står lovgivning, it-kommunikation og regler for registrering og dokumentation i vejen for den gode løsning.


Det tværsektorielle klinikfællesskab og hjerterehabilitering
Når Sophie Løhde kommer til Skive Sundhedshus mandag den 11. december skal hun se det tværsektorielle klinikfællesskab, hvor der samarbejdes om de akut syge borgere. Hun skal også se Skive kommunens Sundhedscenter, som samarbejder med hospitalsenhed Midt om hjerterehabilitering. Begge projekter har erfaringer med at skabe samspil på tværs af sektorer og kender de udfordringer, der er.

De gode råd og idéer skal nu præsenteres for ministeren, så hun kan bruge dem i arbejdet med at skabe bedre service for borgerne og gode arbejdsvilkår for de ansatte.

 
Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
11. juli 2018, 14:00
Henrik Sørensen har siden 1995 været en del af hjemmeservicebranchen og ejer i dag virksomheden Vestsalling Hjemmeservice ApS.
12. juli 2018, 10:00
Mette Bock, Tine Smedegaard Andersen, Mogens Jensen, Bertel Haarder samt en række andre kulturpersonligheder bliver inviteret på scenen til en snak om kulturarv...
25. juni 2018, 13:00
I juli og august måned udstiller Martin Mørch fra Grættrup på Skive Bibliotek.
2. juli 2018, 11:00
Både antallet af heste og malkekøer er rekordhøjt, når dyr fra hele landet den 5.-7. juli samles på Landsskuet i Herning for at dyste mod hinanden

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring