Flere end 100 kræmmere trodser vinteren

Foto: Kulturcenter Limfjord
NYHEDER:

Landsdelens største indendørs kræmmer- og loppemarked igen klar i KCL

Siger man første weekend i februar, så siger man automatisk Kræmmermarked i KCL. Og i år er ingen undtagelse herfor. I weekenden lørdag 3. og søndag 4. februar står Sport & Event Center Jebjerg og KCL således igen klar med landsdelens største kræmmermarked, hvor der forventes mere end 2.000 besøgende i løbet af de to dage.

-Vi har denne gang valgt at flytte markedet tilbage til Freja Arena og de lokaler, der umiddelbart ligger op til hallen. Sidste gang var vi i den nye Hal C, som godt nok var større, men vi savnede lidt den store foyer som et centralt samlingspunkt i midten, så bl.a. derfor har vi valgt at rykke tilbage, forklarer Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg.

For at opgradere det centralt placeret i messe-området, har arrangørerne denne gang desuden valgt at flytte den populære Kræmmercafé, så den også placeres i foyeren. Her kan gæster og kræmmere så nyde lidt godt til ganen i løbet af dagen.

Flere end 100 kræmmere står igen parate ved de mange boder, når markedet åbner lørdag klokken 10, og de mange boder vil være fordelt i Freja Arena samt i de omkringliggende lokaler. Og som det sig hør og bør, så kan man som besøgende finde stort set alt, hvad hjertet begærer, og rigtig mange af de besøgende gør sig en god handel, når de besøger det store indendørs marked.

-Vi starter februar op med det store irske danseshow ”Rhythm of The Dance”, der gæster Koncertsalen torsdag 1. februar, men ellers er kræmmermarkedet jo en god og fast start på februar måned – og som sædvanlig er kræmmermarkedet en god optakt til en utrolig travl periode i KCL, fortæller direktør Bent Mølgaard.

Men først og fremmest drejer det sig om det store Kræmmer- og loppemarked, der åbner begge dage kl. 10.00. Lørdag er der åbent til kl. 17 og søndag til kl. 16.

Det oplyses, at der stadigvæk er få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk