Endnu flere unikke julegave-idéer i Center Salling

NYHEDER:

Mangler du julegaven til ham eller hende, som har alt? Så er der mulighed for at hente inspiration til skønne og unikke julegaver i Center Salling, hvor flere lokale udstillere har et udvalg af deres egne produkter til salg.

Nyeste udstiller i Center Salling er snedkermester Andreas Svane, som står bag den unikke serie ’Nordic Wood Work’. Serien består af en række håndlavede skærebrædder, knivblokke og fade, der alle har det til fælles, at designerens passion for materialer og eksklusivt kvalitetshåndværk er i fokus. Det bærende element er træ, men alle produkter er skabt af genbrugsmaterialer, som Andreas Svane giver nyt liv, når han designer og laver hvert produkt helt fra bunden.

Der er også gode julegave-idéer at hente hos First Choice Living, som med sit trendy boliginteriør viser et lille udvalg af sortimentet, som normalt kun kan købes via webshoppen. Indehaver af shoppen Pia D. Rasmussen tilbyder en række designs og brands, som har holdning og kant, samt fokus på det æstetiske og funktionelle udtryk.

Hos Center Salling er der også mulighed for at komme i julehumør af julens skønneste pynt og dekorationer hos Butik Forglem-mig-ej. Udstillingerne oser af julestemning og her er hjemmelavede juledekorationer og fine juleprodukter til højtiden.

En af de faste lejere i centret, nemlig Pedersborg Vin, har også gjort juleklar, så kunderne kan gå på opdagelse i et udvalg af lækre specialiteter til julens mange fester. Her er bl.a. vin, øl, portvin, chokolade og olier til julebordet eller pakket ind som gavekurv.

Desuden kan man kigge forbi udsalget hos XL Byg og Morsø Skoimport, hvor der er skarpe center-tilbud.

Alle udstillede produkter i Center Salling kan købes med hjem. Betalingen foregår via MobilePay eller ved betaling i centerets frisørsalon hos medarbejderne ved Frisør Filtenborg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk