Diana fra Skive mødte sit store idol

Foto: Privatfoto
NYHEDER:

Er man lige så stor fan af Rasmus Seebach som Diana Sørensen fra Skive, er der næppe noget, der slår weekendens oplevelse i Aalborg. Her fik hun nemlig et personligt møde med sit store idol lige før premieren på Rasmus Seebach Familiekoncerter 2019.

Det var Dianas veninde Tina Nørgaard, der havde vundet helt særlige "meet & greet"-billetter gennem GF Forsikring, der var sponsor på dagen. De to veninder havde begge deltaget i konkurrencen i håbet om at én af dem vandt - der fulgte nemlig to billetter med. Og det var en taktik, der lykkedes.

- Rasmus Seebachs musik rammer mig lige i hjertet, og jeg forbinder ham med fællesskab, og så er han både menneskelig og folkelig, fortalte Diana Sørensen, inden hun skulle mødes med manden bag stemmen.

Helt nede på jorden
Så det var med store sommerfugle i maven, at hun bevægede sig ind i VIP-området inden koncerten med sin særlige adgangsbillet til et eksklusivt møde med den folkekære sanger. Nervøsiteten blev dog hurtigt afløst af glæde.

- Det var en virkelig fin oplevelse. Han var virkelig rar og venlig, som man forestiller sig. Helt nede på jorden, sagde en smilende Diana.

Mødet med manden bag stemmen gjorde kun resten af dagen til en endnu større oplevelse. En oplevelse, der skulle deles med omkring 10.000 andre: - Nu skal vi ud og hoppe og danse til hans fantastiske musik, lød det den store Seebach-fan.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring