Diana fra Skive mødte sit store idol

Foto: Privatfoto
NYHEDER:

Er man lige så stor fan af Rasmus Seebach som Diana Sørensen fra Skive, er der næppe noget, der slår weekendens oplevelse i Aalborg. Her fik hun nemlig et personligt møde med sit store idol lige før premieren på Rasmus Seebach Familiekoncerter 2019.

Det var Dianas veninde Tina Nørgaard, der havde vundet helt særlige "meet & greet"-billetter gennem GF Forsikring, der var sponsor på dagen. De to veninder havde begge deltaget i konkurrencen i håbet om at én af dem vandt - der fulgte nemlig to billetter med. Og det var en taktik, der lykkedes.

- Rasmus Seebachs musik rammer mig lige i hjertet, og jeg forbinder ham med fællesskab, og så er han både menneskelig og folkelig, fortalte Diana Sørensen, inden hun skulle mødes med manden bag stemmen.

Helt nede på jorden
Så det var med store sommerfugle i maven, at hun bevægede sig ind i VIP-området inden koncerten med sin særlige adgangsbillet til et eksklusivt møde med den folkekære sanger. Nervøsiteten blev dog hurtigt afløst af glæde.

- Det var en virkelig fin oplevelse. Han var virkelig rar og venlig, som man forestiller sig. Helt nede på jorden, sagde en smilende Diana.

Mødet med manden bag stemmen gjorde kun resten af dagen til en endnu større oplevelse. En oplevelse, der skulle deles med omkring 10.000 andre: - Nu skal vi ud og hoppe og danse til hans fantastiske musik, lød det den store Seebach-fan.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 09:00
Midt i en verdensrekord har Thise Mejeris rødkit ost, Benedict Rød Kloster, opnået den fornemste hæder af hæder en ost kan få i den gastronomiske supermagt Frankrig.
18. juni 2019, 13:00
Maskinmester Michael Petersen går på pension efter næsten 33 års ansættelse ved Skive Kommune.
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00
7. juni 2019, 13:00
Steffen har 4 børn, fuldtidsarbejde og færdig med deltidsstudie: ”Jeg har fået det bedste fra to verdener”.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring