Det behøver ikke være dyrere at handle lokalt

NYHEDER:

De fleste har nok den opfattelse, at der er mange penge at spare ved at købe eksempelvis et TV i en af de store kæder i stedet for at handle lokalt. Men skal man have blot en smule hjælp fra en fagmand til installationen, er forskellen forsvindende lille. Indehaver af Salling Radio, Jens Peter Krejberg forklarer:

’Mine kunder bliver ofte overrasket over, hvor lille prisforskellen er, når du køber et TV lokalt hos os i stedet for hos en af de store forhandlere. Og tager du samtidig i betragtning, at vi har installationen med i prisen, så er forskellen nærmest ikke eksisterende’.

Han medgiver dog, at kan man klare det hele selv, så er der typisk et god plovmand at spare – hvis man altså ikke tager højde for den tid, man selv skal bruge på at hente apparatet og installere det.

For Jens Peter Krejberg er det blevet en passion at give kunderne en god oplevelse, når de handler hos ham. Han vil have vished for, at produktet fungerer for kunden. Og er der tale om køb af TV, så kører han ikke før, produktet virker.

’Jeg tror, at vi gjorde det før Leasy. Men hos os er det ikke Peter, men Jens Peter, der ikke kører før det virker’, fortæller han med et smil.

Salling Radio hjælper også gerne kunden med at få ’ormegården’ af ledninger gemt pænt af vejen. Dette aftales særskilt fra gang til gang.

Baggrundsinfo:
Salling Radio drives på 30. år af Jens Peter Krejberg. Virksomheden har fokus på kvalitet og beskæftiger sig både med salg og servicering. Udvalget i butikken er ganske bredt indenfor blandt andet TV, radio og mobiltelefoner samt tilhørende udstyr. Og har kunden særlige ønsker, kan det meste skaffes hjem.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk